Wetransfer alternativ

Mathias DitlevViden, Blog

wetransfer alternativ

6 store forskelle

Wetransfer alternativ


Wetransfer er en voksende populær tjeneste, som bliver brugt verden over til nemt at dele filer via en internetbrowser. Virksomheden har eksisteret siden 2009 og opstod på baggrund af et behov for nemt at kunne dele filer via internettet - noget som var stærkt begrænset på daværende tidspunkt. Måden man nemmest kunne sende filer til hinanden var enten via kryptiske programmer eller via en e-mail, hvor begrænsningen har været på nogle få MB - hvilket det stadig er hos de fleste mailudbydere.

Siden da har Wetransfer udviklet deres koncept og i dag tilbyder de, at man via deres hjemmeside gratis kan uploade og dele filer på op til 2GB eller 20GB, hvis man betaler knap 90 kr. om måneden.

På denne side vil du kunne læse om hvorfor vi mener, at du er bedre tjent ved at være kunde hos Onlime end hos Wetransfer - både af praktiske og økonomiske grunde.

wetransfer alternativ

Indhold

ubegrænset cloud backup

Afsnit 1

Ubegrænset plads vs. 20GB plads
Hop til afsnit
grøn energi datacentre

Afsnit 2

Deling af flere filer og hele mapper
Hop til afsnit
wetransfer pris

Afsnit 3

Stor prisforskel mellem Onlime og Wetransfer
Hop til afsnit
dansk kundeservice

Afsnit 4

Solid og god dansk
kundeservice
Hop til afsnit
automatisk backup til skyen

Afsnit 5

Automatisk backup og opbevaring i skyen
Hop til afsnit
super hurtig uploadhastighed

Afsnit 6

Super-hurtige uploadhastigheder
Hop til afsnit

Afsnit 1:

Ubegrænset plads eller 20GB plads?


Wetransfer tilbyder med deres betalte løsning kun 20GB, som man kan bruge til at dele med.

Det skal være selvsagt, at 20GB er en tilpas mængde data, som de fleste vil kunne drage nytte af. Når det er sagt, er der mange situationer, hvor man vil skulle bruge mere end 20GB - f.eks. hvis man kommer hjem fra en ferie med mange billeder og videoer. Nye kameraer og smartphones tager bedre billeder og video, som fylder mere og mere.

Derfor er det også sjovere at kunne dele det hele på én gang uden at skulle spekulere på, hvor meget plads, man skal begrænse sig til.

Er du kunde hos Onlime, har du ubegrænset plads i skyen uden en fair-use grænse. Det betyder, at du kan lægge både 300GB, 3TB eller mere i skyen, hvis du har brug for det.  Vi har fjernet selve spørgsmålet og overvejelsen om, hvor mange gigabytes eller terabytes, man skal tilkøbe.

Deling af 20GB hos Wetransfer en samtidig en kostelig affære. Læs mere.

ubegrænset plads i skyen

Afsnit 2:

Deling af filer og mapper


automatisk backup

Hos Wetransfer kan du kun dele enkelte filer og ikke hele mapper. Mange mennesker organiserer deres filer i mapper og det nemmeste til tider er at dele en hel mappe og dets indhold på én gang, undermapper såvel som filer.

Har du automatisk backup hos Onlime, så er det nemt at dele en hel mappe på én gang, så alt hvad der ligger i mappen bliver delt. Deling af en mappe kan også foregå med en anden bruger af Onlime, så man derved kan synkronisere indhold og arbejde sammen i den mappe.

En klar fordel ved at overføre filer til skyen er, at de nemt deles med andre. Dette er måske en af de første grunde til at sky-tjenester blev populære for år tilbage.

Hos os kan du dele alt  - når først data er blevet sikret i skyen, kan det deles uanset mængde og størrelse. Du kan endda dele Word-dokumenter og arbejde sammen på dem med andre personer.

Læs mere her.

Afsnit 3:

Stor prisforskel mellem Onlime og Wetransfer


Wetransfer koncentrerer sig primært om én funktion - at tilbyde sine brugere nemt at dele enkelte filer via internettet. Først uploader man filerne til deres server og får efterfølgende et link til de uploadede filer, som man så kan dele med dem, man vil.

Bruger man Wetransfer som gratis bruger, kan man dele op til 2GB. Vælger man at slippe knap 90 kr. om måneden hæver de begrænsningen til 20GB.

Hos Onlime har vi ingen grænse på hverken mængden af data, som du kan uploade eller dele. Har du et projekt på 80GB kan du dele det hele på én gang. Fylder projektet 800GB kan du også dele det med et klik.

Prisen hos Onlime er vejledende fra 770,- om året.

god pris

Afsnit 4:

Solid og god dansk kundeservice


dansk kundeservice

Et vigtigt område hos Onlime er vores kundeservice. Det ligger os meget på sinde at kunne tilbyde en nær og personlig service på et sprog som vores kunder forstår - nemlig på dansk.

Mange amerikanske tjenester kan virke fraværende og svære at få kontakt til og uden dansk kundeservice kan de tilmed virke upersonlige.

Det er derfor, at vi er stolte af at tilbyde dansk kundeservice hos Onlime.

Gå til vores kundeserviceDu kan skrive, chatte og ringe til os

Afsnit 5:

Automatisk backup og opbevaring i skyen


Det vigtigste er, at vores filer altid er sikrede. Som mange andre tjenester tilbyder Wetransfer ikke automatisk backup.

Hos os kan du vælge hvilken som helst mappe til automatisk backup, på hele din computer – inklusiv eksterne harddiske, USB stik og netværksdrev (NAS).

Alle filer og mapper, som du vælger, sikkerhedskopieres automatisk til skyen i baggrunden, og du kan dele alt der uploades. Du kan også benytte Arkivet til de filer, som du ikke ønsker skal ligge og fylde på computere.

Med ubegrænset plads i skyen er der plads til det hele.

Afsnit 6:

Super-hurtige uploadhastigheder


hurtig uploadhastighed til skyen

Placeringen af vores datacentre er en af vores helt store styrker i forhold til Wetransfer.

Vores datacentre er placeret i Norge hvilket giver optimale forhold når man skal uploade mange og store filer til skyen.

Test din hastighedTag en hastighedstest til vores servere