Ubegrænset opbevaring af dine billeder


Alle dine billeder fra alle dine enheder samlet ét sted.



Opbevaring af billeder er inkluderet i alle abonnementer hos Onlime.

 

Beskyt og genopdag dine billeder

Beskyt alle dine billeder og videoer med ubegrænset plads i skyen. Vi opbevarer selvfølgelig alt i fuld størrelse og kvalitet – ingen komprimering.

 
ubegrænset opbevaring af billeder i skyen
 

Beskyt og genopdag dine billeder

Beskyt alle dine billeder og videoer med ubegrænset plads i skyen. Vi opbevarer selvfølgelig alt i fuld størrelse og kvalitet – ingen komprimering.


 

Se dine billeder hvor som helst

Vi organiserer billeder og videoer fra alle dine enheder. Uanset om de er på din Mac, PC eller mobil, er de alle samlet ét sted.

 
 

Del med familie og venner

Opret fælles albums med bekendte. Alle kan bidrage med deres billeder og videoer. Det er både sjovt og privat.

 

Den sikreste beskyttelse

Alle dine billeder bliver opbevaret i Norge under verdens strammeste lovgivning. Ingen andre end dig har adgang til dine billeder og filer.
Læs mere om sikkerheden >

Også alle dine andre filer er sikret

Du har selvfølgelig stadig almindelig online backup af alle dine filer. Det er automatisk, ubegrænset og den bedste beskyttelse, dine filer kan få.
Læs mere om backup >


Onlime vs. Dropbox

Onlime vs. Amazon

Onlime vs. iCloud

Sådan skifter du fra Dropbox til Onlime

Frigør plads på mobilen

Tag backup af billeder og videoer og frigør plads på mobilen.

jottacloud photos på apple tv

Har du Apple TV? Se dine billeder og videoer på den store skærm.

Få styr på alle dine billeder

Vi hjælper dig i gang med at samle og genopleve dine minder.

Introduktion

Vi ved, at du holder meget af dine billeder og ønsker at sikre dem bedst muligt. Samtidigt er det også vigtigt nemt at kunne hive dem frem og opleve minderne på ny.

Der er mange forskellige måder at opleve sine billeder på. Mange hælder til, at den bedste måde er ved at bladre igennem et billedalbum fyldt med fremkaldte billeder. Den samme følelse vil vi gerne hjælpe med at frembringe af de digitale billeder.

Det er formålet med Jottacloud Billeder – her blive dine digitale billeder fra alle dine enheder samlet ét sted og i én samlet tidslinje.

Har du ikke en konto endnu? Kom i gang med Jottacloud hos Onlime >


Hvordan fungerer det?


Når du tager automatisk backup af din computer, mobiltelefon eller tablet, så har du sikkert valgt at sikre de mapper, hvor dine billeder ligger.

Udover, at der automatisk bliver taget backup af billederne, så bliver de også automatisk tilføjet og organiseret i Jottacloud Billeder.

Hver gang du tager backup af et nyt billede bliver det også tilføjet til Jottacloud Billeder.

Log på din billede-tidslinje >


Upload billeder


Du kan upload billeder på 2 måder:

  • Ved at tage automatisk backup af din computer eller din mobiltelefon/tablet. Alle billeder og videoer, som du tager backup af bliver automatisk organiseret i din tidslinje.
  • Bruge upload-funktionen i internetbrowseren.

Lær mere: Hvordan du tager automatisk backup af dine enheder >


Tidslinjen


Alle dine billeder på en tidslinje hos Jottacloud

Din billeder er sorteret i én lang sammenhængende tidslinje. Du kan se tidslinjen i højre side af din skærm.

Udover årstal kan du se måneder ved at føre musen op og ned ad tidslinjen. Klik for at gå til det valgte tidspunkt.


Albums


Du kan organisere dine billeder yderligere i albums, så du på den måde får bedre overblik over dine billeder i skyen. For at tilføje billeder/videoer til et album, kan du gøre følgende:

1) Marker de ønskede billeder og videoer.
2) Klik på ‘Add to album‘.
3) Klik ‘Create new album‘ eller tilføj billeder til et allerede eksisterende album.

 
Tip: Du kan markere en hel dato ved klikke på datoen.

Se en video-demonstration af, hvordan du opretter et album ud fra dine billeder herunder.


Deling


Det er nemt og hurtigt at dele dine billeder med familie og venner. Har du oprettet et album med billeder kan du fx. dele hele albummet på én gang.

For at dele et album skal du markere nogle billeder eller et album og vælge ‘Share’.

Du kan dele vha.:

– Et link, du kan sende (f.eks. i en besked eller en mail).
– På din Facebook.
– På Twitter.

Eksempel: https://photos.jottacloud.com/share/cmtbs7hv (offentlig delt link)


I oversigten over alle dine delte emner, kan du annullere en deling igen, hvis du ønsker det. Du finder oversigten i menuen, når du vælger ‘Shared photos’.

Se alle dine delte billeder og videoer

Se en demonstration af, hvordan du deler i videoen herunder:


Slet billeder


Det kan sagtens være relavant at skulle slette nogle billeder – måske har du nogle dubletter eller også kan det være, at du undervejs indser, at der er nogle, som du ikke vil beholde en backup af.

Derfor kan du selvfølgelig slette dem fra din tidslinje.

Når du har markeret nogle billeder, kan du slette dem ved at klikke på ‘Delete‘ i bjælken, som dukker op i bunden af skærmen.

Tip: Hvis du ikke vil slette et billede, men blot skjule det på din tidslinje, kan du vælge ‘Hide‘ i bjælken.

Slet et billede fra din samling af billeder i Jottacloud Billeder

Tips og tricks


  • Hold SHIFT (⇧) nede på dit tastatur og marker 2 billeder for at markerer alle billeder imellem de to.

shiftmarkering

  • Du kan markere billeder frit ved at klikke på det lille flueben øverst i venstre hjørne på et billede.

marker et billede i photosmarker et billede i photos

  • Fjern din markering ved at klikke på krydset nederst i højre hjørne.
Du kan se informationer om et billede så som eksponering, ISO, kameratype mm. når du åbner et billede og klikker på ‘Show info’ nederst i højre hjørne.

visinfobillede

Deler du et album med en person, som selv bruger Jottacloud, så bliver albummet tilføjet direkte i hans oversigt over albums.

Det vil sige, at han kan tilgå, hente billeder og endda tilføje billeder til albummet.


Ofte stillede spørgsmål


Bliver mine billeder og videoer komprimeret under upload?

Nej, det gør de ikke. Alle billeder bliver uploadet og opbevaret i oprindelig kvalitet. Der er intet datatab og derved forringelse af dine billeder og videoer, som der f.eks. er, når du uploader til Facebook.

Understøttes visning af RAW-filer?

Ja, de fleste RAW-formater er understøttet.