Ubegrænset

Hos os skal du ikke spekulere på, om der nu også er plads nok til backup eller opbevaring af dine filer.


ubegraenset

Hvad betyder ‘Ubegrænset’?

Når man køber en ny computer, en ny smartphone eller en ny ekstern harddisk, er mængden af plads, som er på enheden, en af de afgørende funktioner, man kigger på.

Pladsen bestemmer hvor mange filer, billeder, videoer, dokumenter mm. som kan være på f.eks. computeren. Hvis pladsen bliver opbrugt, så er det nødvendigt enten at slette nogle filer eller flytte dem over på andre medier for at frigøre plads på computeren.

  • Vi begrænser ikke mængden af data, som du kan tage backup af, ved almindeligt personligt forbrug. Læs mere nedenunder.
  • Har du store filer? Dem kan du også sikre hos os – der er ingen begrænsning på, hvor store filer du kan tage backup af.

Har du 8GB? – 80GB? – 800GB? – 8TB?

Vi begrænser ikke pladsen i skyen

Mindre at bekymre sig over.
Det er meget forskelligt, hvor meget plads vi hver i sær har brug for.
Mange andre tjenester begrænser pladsen, og det er irriterende at skulle forholde sig til hvor meget data man bruger, og at opgradere.

Derfor begrænser vi ikke pladsen eller hastigheden af tjenesten på vores normale ‘Ubegrænset konto’. Det er modsat mange andre tjenester, hvor du skal betale mere for at få mere plads til backup.

Overforbrug?
En normal ‘Ubegrænset konto’ hos os, er primært til privat forbrug, og ikke for virksomheder, da virksomheder oftest har et langt større forbrug. Derfor forbeholder vi os retten til at begrænse overforbrug. Har du en konto hos os, og optager mere end 10TB, kan vi tage kontakt til dig og muligvis begrænse din konto.

Et sådant forbrug er absolut en sjældenhed, og vil oftest være virksomheder med meget multimedie indhold.

 

Her ser du mapper, som er tilføjet til automatisk backup i Jottacloud.

Ubegrænset backup og lagerplads

Du kan både tage ubegrænset backup samtidig med, at du har ubegrænset lagerplads til rådighed.

• Backup betyder, at du vælger hvilke mapper Jottacloud automatisk skal tage backup af – så kører alt sammen i baggrunden, uden du skal tænke over det. Du kan sikre dine filer fra dine computere og mobiler.

• Lagerplads betyder, at du kan arkivere dine filer, så de ligger permanent i skyen. Lidt som en ekstern harddisk – bare med ubegrænset plads. Sådan sparer du også plads på din computer, telefon og tablet.

Ubegrænset hastighed

Vi sørger også for ubegrænset hastighed og båndbredde.
Dermed slipper du for at vente unødigt, når du sender eller henter filer til og fra skyen.

Din internet-hastighed udnyttes derfor, og dine filer sikkerhedskopieres hurtigere til skyen. Og du får hurtigere hentet dem ned, når du skal bruge dem.

Test din hastighed til vores servere her.

 

Ubegrænset antal computere og mobiler

Der er ingen begrænsning på, hvor mange computere og mobiler, som du kan tage backup af. Dette er endnu en ting, som mange andre tjenester begrænser – det skal du altså ikke bekymre dig om hos os.

Har du eksempelvis 4 computere og 3 mobiler, som du vil have backup af – du kan du installere bruge vores tjeneste på alle sammen!

3 ofte stillede spørgsmål

Er der nogen fair-use grænse?

Vi begrænser hverken plads eller hastighed på en almindelig Ubegrænset Konto til normalt privat forbrug. Dog forbeholder vi os retten til at begrænse overbrug, som eksempelvis ved over 10TB.

Kan jeg udnytte min fiberforbindelse?

Ja, det kan du. Har du en fiberforbindelse, vil du kunne bruge din hurtige uploadhastighed til at tage hurtig backup af dine enheder. Vi begrænser ikke din uploadhastighed til vores servere.

Kan jeg tage backup af mere end 1 computer?

Ja – vi har ikke nogen grænse for, hvor mange computere og mobiler, du kan tage backup af på den samme konto.

Oprettelsen er 100% gratis og kræver ikke betalingskort for at komme i gang.