Når man køber en ny computer, en ny smartphone eller en ny ekstern harddisk, er mængden af plads, som er på enheden, en af de afgørende funktioner, man kigger på.

Pladsen bestemmer hvor mange filer, billeder, videoer, dokumenter mm. som kan være på f.eks. computeren. Hvis pladsen bliver opbrugt, så er det nødvendigt enten at slette nogle filer eller flytte dem over på andre medier for at frigøre plads på computeren.

Hos Onlime har du ubegrænset plads i skyen til at tage backup og opbevare dine filer i skyen.

 • Ingen øvre grænse for hvor meget, du kan lægge i skyen
 • Ingen begrænsning på filstørrelse
 • Ingen begrænsning i hastighed
 • Ingen begrænsning på antal enheder

  Ubegrænset hastighed og båndbredde

  Slip for at vente unødigt, når du sender eller henter filer til og fra skyen.

  Din internet-hastighed udnyttes, og dine filer sikkerhedskopieres hurtigere til skyen - og du får hurtigere hentet dem ned, når du skal bruge dem.

  Test din hastighed

  Backup og lagerplads

  Ubegrænset backup og lagerplads til rådighed

  • Backup betyder, at du vælger hvilke mapper Jottacloud automatisk skal tage backup af - så kører alt sammen i baggrunden, uden du skal tænke over det. Du kan sikre dine filer fra dine computere og mobiler.

  • Lagerplads betyder, at du kan arkivere dine filer, så de ligger permanent i skyen. Lidt som en ekstern harddisk - bare med ubegrænset plads. Sådan sparer du også plads på din computer, telefon og tablet.

  ubegrænset plads og hastighed
   

  Ingen fair-use grænse

  Mindre at bekymre sig om

  Det er meget forskelligt, hvor meget plads vi hver i sær har brug for.
  Mange andre tjenester begrænser pladsen, og det er irriterende at skulle forholde sig til hvor meget data man bruger, og at opgradere.

  Derfor begrænser vi ikke pladsen eller hastigheden af tjenesten på vores normale 'Ubegrænset konto'. Det er modsat mange andre tjenester, hvor du skal betale mere for at få mere plads til backup.

  Computere og mobiler

  Ingen begrænsning for, hvor mange computere og mobiler

  Dette er endnu en ting, som mange andre tjenester begrænser - det skal du altså ikke bekymre dig om hos os.

  Har du eksempelvis 4 computere og 3 mobiler, som du vil have backup af - du kan du installere bruge vores tjeneste på alle sammen!

  privatlivspolitik

  Verdens bedste privatlivspolitik

  Hos os er dine data i sikre hænder

  Dine filer skal være sikret mod uvedkommende, som ønsker at tilgå dine data mod din vilje. Da det kan være svært at gennemskue skyen helt og holdent, er det derfor vigtigt at tænke på placeringen af de datacentre, hvor dine data bliver opbevaret.

  Et af de bedste steder i verden er Norge, da landet har en af verdens strammeste lovgivninger for beskyttelse af kunders data i skyen. Der er f.eks. ingen myndigheder, som vil kunne tilgå dine data medmindre, at de har en dommerkendelse fra en norsk domstol.

  Langt de fleste cloud tjenester er desværre placeret i USA - her er lovgivningen meget lempelig. Derfor skal du tænke dig om, hvor du vil placere dine data.

  3 ofte stillede spørgsmål

  Er der nogen fair-use grænse?

  Vi begrænser hverken plads eller hastighed på vores ubegrænsede konto til privat og individuelt brug. Dog sikrer vi tjenesten mod misbrug - læs mere om dette under punkt 13. i vores aftalevilkår.

  Kan jeg udnytte min fiberforbindelse?

  Ja, det kan du. Har du en fiberforbindelse, vil du kunne bruge din hurtige uploadhastighed til at tage hurtig backup af dine enheder. Vi begrænser ikke din uploadhastighed til vores servere.

  Kan jeg tage backup af mere end 1 computer?

  Ja - vi har ikke nogen grænse for, hvor mange computere og mobiler, du kan tage backup af på den samme konto.