Gratis Word med Onlime

Opret en bruger hos Onlime og få gratis Word, Excel og Powerpoint

Gratis Word med Onlime
Image
Mathias Ditlev
marts 22, 2022

En bruger hos Onlime inkluderer gratis Word, Excel og Powerpoint og er tilgængelig for alle vores brugere, uanset om du har en gratis konto eller eller ej.

Opretter du en gratis bruger hos Onlime, får du 5GB plads i skyen og samtidig adgang til Word, Excel og Powerpoint - kvit og frit!

En gratis bruger udløber ikke, så du kan bruge programmerne så længe, du har brug for dem.

I denne artikel fortæller vi, hvordan du får gratis Word, Excel og Powerpoint gennem os - og det er vel og mærket uden binding eller andet skrevet med småt 😊

Office Online inkluderer

gratis word

Gratis Word

Word direkte i din internetbrowser.

Start gratis Word
gratis excel

Gratis Excel

Excel direkte i din internetbrowser.

Start gratis Excel
gratis powerpoint

Gratis Powerpoint

Powerpoint direkte i din internetbrowser.

Start gratis Powerpoint

Word, Excel og Powerpoint er rykket i skyen

Word er et program, de fleste personer med en computer har stiftet bekendtskab med. Det har siden introduktionen i 1983 været et digitalt tekstredskab, som har bidraget til den digitale skriverevolution og sandsynligheden for, at du ikke har hørt om programmet, inden du valgte at læse dette blogindlæg, er næsten ikke-eksisterende.

Mange forbinder nok programmerne Word, Excel og Powerpoint for at være programmer, som skal installeres på en Windows PC og køres derfra. Men sådan er det ikke længere.

I dag kan alle tre programmer benyttes i deres online udgaver direkte i din internetbrowser. Det er både hurtigt og nemt, og du har altid en backup af dokumenterne, fordi du arbejder med dem i skyen.

Tiden er forbi, hvor du skulle benytte dig af gamle version er af Word, fordi du ikke ville enten opdatere til en nyere version eller betale for det. Office programmerne er velkendte og fungerer rigtig godt, hvilket til alle tider har gjort, at prisskiltet for programmerne er høj.

Gratis Word? Er det rigtigt?

Vi har fornøjelsen af at kunne tilbyde alle vores brugere adgang til Office Online og dermed gratis Word Online, Excel Online og Powerpoint Online.

Og det er også selvom, du ønsker at nøjes med en gratis bruger!

Vi beder hverken om dit betalingskort ved tilmelding eller begrænser din gratis bruger til en bestemt periode, f.eks. 30 dage, som det ses hos mange andre.

En gratis bruger hos os gælder i lige så lang tid, som du ønsker den.

Opret en gratis bruger hos Onlime her.

Gratis bruger

Se hvad du får med en gratis bruger hos Onlime 👉🏻

  5 GB plads + alle funktioner
  Gratis adgang til Word, Excel og Powerpoint i skyen
  Intet betalingskort krævet
  Ingen gebyr eller binding

Hvis du på et tidspunkt ønsker mere plads i skyen, kan du naturligvis købe et abonnement, som passer til dig.

Du kan vælge imellem et abonnement for Enkeltpersoner med fri plads eller et abonnement for Familier.

Opretter du en gratis bruger, er det nemt at komme i gang med Office Online. Følg blot vores hjælpeartikel eller kontakt os for vejledning.

FAQ om Gratis Word med Onlime

Hvad betyder gratis Word?

Når du opretter en bruger hos Onlime, får du gratis adgang til Word i kraft af din bruger. Der er ingen tidsfrist eller udløb af din bruger, så du er ikke tvunget til at tegne et abonnement for at få Word. Vi høster heller ikke dine data for at tjene penge på dem, blot fordi du har en gratis bruger hos os.

Skal jeg tegne et abonnement for at bruge Word?

Nej, du behøver ikke tegne et abonnement for at bruge Word hos Onlime. Med en gratis bruger følger gratis Word samt 5GB plads i skyen. Hvis du ønsker mere plads, kan du opgradere med mere plads fra Mit Onlime - men det er helt frivilligt.

Hvilken version af Word tilbyder I?

Den version af Word, som du kan bruge hos Onlime, hedder Word Online. Det er Microsofts sky-baseret version af Word, hvilket betyder, at den bliver opdateret løbende med nye funktioner og sikkerhed.

Hvordan bruger jeg Word?

Når du har oprettet en gratis bruger, kan du logge på Onlime.dk, hvorfra du kan oprette og redigere Word, Excel, Powerpoint dokumenter direkte i skyen.