Tekniske detaljer

Sikkerhed & Privatliv

Privatlivspolitik & garantier

Onlime opbevarer dine filer i Norge

Det gør vi fordi, Norge har en af verdens strammeste lovgivninger om beskyttelse af vores informationer på internettet. Dette betyder, at dine filer og oplysninger ikke overvåges og ikke kan skaffes adgang til uden dommerkendelse. Det har netop været problemet hos mange amerikanske tjenester som Google, Microsoft og Apple, der har været udsat for masseovervågning af den amerikanske efterretningstjeneste.

privatlivspolitik og databeskyttelse
maks uploadhastighed

Overførsler

Dine data bliver krypteret under overførsel til vores datacentre

Når du bruger din computer til at besøge en hjemmeside, eller bruge en internettjeneste, snakker din computer med disse. Vigtige oplysninger flyver derfor igennem internettet, som kan identificere dig, eller som på anden måde er værdifuld for dig, som eksempelvis dine kortoplysninger når du handler, eller personlige billeder i din online backup.

Her kommer kryptering til undsætning.

Når du besøger vores side her, eller tilgår dine filer i skyen hos Jottacloud, er alle informationer og data, der sendes mellem dine enheder og os og Jottacloud krypteret. Det betyder at informationerne bliver låst og gjort ulæselige med en unik nøgle. Har man ikke nøglen, kan man ikke bruge informationen til noget. Helt konkret krypteres trafikken her på siden og gennem Jottacloud tjenesten med 256bit TLS 1.2 AES kryptering.

Datacentre

Dine data bliver opbevaret krypteret i vores datacentre.

Alle filer bliver opbevaret på Jottaclouds servere. Al hardware er enten ejet eller lejet af Jottacloud og der bruges hovedsageligt Linux servere.

Datacentrene er af absolut højeste kvalitet og er placeret i Oslo og Stavanger, Norge. Både fysiske og virtuelle sikkerhedsforanstaltninger er af højeste industristandart med bla. nødstrømsanlæg, HVAC køling, Argonite brandbeskyttelsessystem, beskyttelse mod elektromagnetisk impuls, firewall og avanceret overvågning.

Læs mere om datacentrerne hos Digiplex

Ydermere har datacentrene opkobling til fiberkabler fra flere forskellige internetudbydere. Serverne er bl.a. ISO 9001:2015 og OSHAS 18001 certificeret. Læs mere.

Tekniske dokumenter kan fremvises ved forespørgsel.
datacentre
grøn energi datacentre

100% grøn energi

Onlime benytter grøn og vedvarende energi til at drive datacentre

Vores datacentre er beliggende i Norge, hvor 99% af al produceret energi bliver produceret fra vandenergi. Det kan lades sig gøre i kraft af bjergene og fjordene, som gør det muligt at skabe energi, når vand flytter sig helt naturligt.

Gennem et samarbejde med ECOHZ er det derfor muligt at drive serverne med 100% grøn og vedvarende energi. Helt konkret bliver den grønne energi leveret fra en af Norges største floder - Gudbrandsdalslågen.

CO2 neutralt website