Din digitale sikkerhed hos Onlime.dk

På denne side kan du læse alt om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger. Vi har stort fokus på din digitale sikkerhed og dine rettigheder, når du benytter vores hjemmeside og Tjenesten, så vi overholder EU’s databeskyttelsesforordning. 

Persondatapolitik

Opdateret d. 7. Juli 2020

Denne privatlivs- og cookiepolitik gælder for alle de produkter, tjenester og hjemmesider, der tilbydes af Onlime.dk og heraf "Tjenesten" Jotta AS (Jottacloud). Henvisninger til “vi”, “vores” og “os” refererer til Onlime.dk og Jotta AS, mens “du”, “din”, “kunde” og “bruger” refererer til kunden, brugeren eller den webstedsbesøgende.

Indholdsfortegnelse:

  • Kontaktoplysninger
  • Andre dataansvarlige og gældende privatlivspolitiker
  • Hvad er personoplysninger?
  • Oplysninger vi indsamler
  • Oplysninger du giver os
  • Hvordan vi behandler dine personoplysninger
  • Overførsel af oplysninger til tredjeparter
  • Børn under 13
  • Sikkerhed
  • Sletning af personoplysninger

Kontaktoplysninger
Personoplysninger registreres af den dataansvarlige for Onlime.dk: 
Rauff & Ditlev I/S 
Niels Juels Gade 9, 1. sal 6700 Esbjerg 
CVR: 34633215 
kundeservice@onlime.dk 
+45 89 88 32 75 

Personoplysninger registreres af den dataansvarlige for Tjenesten (Jottacloud): 
Jotta AS 
Øvre Slottsgate 5 
0157 Oslo, Norge 
Org nr: 992 603 615 
support@Jottacloud.com 
+47 21 04 29 00 

Andre dataansvarlige og gældende privatlivspolitiker 
Onlime.dk og Tjenesten kan indeholde henvisninger til andre websider. Vi er ikke ansvarlige for hvordan andre websider håndterer persondata. Denne privatlivspolitik gælder udelukkende for brug af Onlime.dk og Tjenesten. Du kan se den selvstændige privatlivspolitik for Tjenesten (Jottacloud) her: https://www.jottacloud.com/en/privacy.html   

Som operatør af vores Facebook side (Onlime.dk) er vi (Rauff & Ditlev I/S) og operatøren af det sociale netværk Facebook (Facebook Ireland Ltd.) fælles dataansvarlige i henhold til Art. 4, stk. 7, i databeskyttelsesforordningen (GDPR). De dataansvarlige (1. dataansvarlige: Facebook; 2. dataansvarlige: Rauff & Ditlev I/S) behandler personlige data, når du besøger vores Facebook side. Se vores fortrolighedserklæring ved brug af Facebook her: https://onlime.dk/privatlivspolitik-side/fortrolighedserklaering-facebook-side/ 

Hvad er personoplysninger? 
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler og behandler en række almindelige personoplysninger (ikke-personfølsomme oplysninger) og anonyme oplysninger. Fx skal vi kende din e-mail, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, og vi skal kende dit navn og din adresse, hvis du fortager køb. 

Oplysninger vi indsamler 
Når du benytter vores website og Tjenesten, indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger ved brug af logfiler, cookies og pixels: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din browser, computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse (og heraf din omtrentlige geografiske placering), dato og tidsstempel samt hvilke sider, du klikker på. 

Oplysninger du giver os 
Når du tilmelder dig en konto, opretter et abonnement, kontakter os eller tilmelder dig nyhedsbrevet, behandler vi følgende informationer: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Adgangskoder til Tjenesten bliver opbevaret krypteret i vores databaser, og vi kan ikke aflæse dem. Vi har ej heller adgang til dine betalingsoplysninger, da de behandles af Reepay.com. Hvis du har opgivet dit telefonnummer, accepterer du, at vi lejlighedsvis sender dig vigtig information omkring din konto og dit abonnement. 

Når du overfører filer til Tjenesten, vil du også automatisk sende oplysninger om din enheds filsystem, og navne på de filer og mapper, du overfører. Alle filoverførsler er krypteret med Secure Socket Layer (SSL). 

Hvordan vi behandler dine personoplysninger 
Vi behandler dine data baseret på dit samtykke jf. GDPR, art. 6(1)(a)-(b)., hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan tilbyde dig vores tjeneste og ydelser (indgå kontrakt), eller hvis det er nødvendigt i tilfælde af, at du kontakter os forud for oprettelse af konto eller køb (indgå kontakt). 

For at oprette en konto eller fortage et køb (indgå kontrakt) skal du give os de nødvendige personoplysninger. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os – dog vil det i de fleste tilfælde betyde, at vi er nødt til at opsige dit abonnement og lukke din konto. Du kan altid ændre dit samtykke til brug af cookies fra vores cookiepolitik, som du kan tilgå i bunden af alle sider på onlime.dk  

Når vi yder teknisk support, kan medarbejdere i nogle tilfælde se metadata fra dit filsystem, hvis du sender os skærmbilleder eller logfiler. Vi vil aldrig åbne og tilgå indholdet af dine filer, og alle medarbejdere hos Onlime.dk og Jottacloud er underlagt tavshedspligt. 

Overførsel af oplysninger til tredjeparter 
Onlime.dk og Jotta hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personoplysninger til tredjeparter. 

Dette omfatter ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmesider og Tjenesten. 

Vi bruger tjenester fra tredjeparter til forskellige formål som fx statistik og markedsføring. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, og hvor vi har indgået databehandleraftaler. 

Vi bruger IP-anonymisering ved integreringer med tjenester fra Google, så din fulde IP-adresse ikke bliver videregivet. Har du en Google-konto, kan du administrere dine privatlivsindstillinger. 

Børn under 13 år 
Børn under 13 år har ikke tilladelse til at tilmelde sig Onlime.dk og Tjenesten. Vi indsamler eller efterspørger ikke bevidst personoplysninger på personer under 13 år eller tillader sådanne personer at registrere sig. 

Sikkerhed 
Dine personoplysninger er dine, og vi behandler dem med respekt. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Alt trafik mellem dine enheder (fx computer og smartphone) bliver krypteret med SSL (Secure Socket Layer) mellem vores servere og dine enheder. 

Da vi ikke anser e-mail som en sikker form for kommunikation, efterspørger vi, at du ikke sender os følsomme personoplysninger via e-mail. Benyt i stedet vores kontaktformular eller skriv til os i vores live-chat.

Læs mere om vores sikkerhed.

Sletning af personoplysninger 
Vi opbevarer udelukkende personoplysninger i det tidsrum, de er nødvendige og efter samtykke fra dig samt i overensstemmelse med lovgivningen. Tidsrummet afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaringen. 

  • Lukker du din konto, sletter vi dine personoplysninger og data, du har overført til tjenesten inden for 90 dage. 
  • Har du været kunde, gemmer vi personoplysninger som navn, adresse og e-mail samt evt. bankoplysninger i 5 år iflg. bogføringsloven. 
  • Har du været tilmeldt vores nyhedsbrev, gemmer vi dine oplysninger som navn og e-mail indtil du framælder dig nyhedsbrevslisten. 
  • Kontakter du os, gemmer vi oplysninger, vi har fået i forbindelse med henvendelser på e-mail, chat, telefon og lign. i 2 år. 
  • Besøger du vores hjemmeside, gemmer vi personoplysninger, som vi har indsamlet i form af cookies i forskellige tidsrum – se specifik information i afsnittet "Cookiepolitik" nedenfor.

Din ret til dine oplysninger og klagemulighed 
Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Onlime.dk 

  • Ret til indsigt: ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.
  • Ret til dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret dine oplysninger i et læsbart format, så oplysningerne kan overføres til en anden dataansvarlig.
  • Ret til berigtigelse: Hvis vi har registreret urigtige oplysninger om dig, har du ret til at få dem rettet.
  • Ret til sletning (”retten til at blive glemt”): Du har ret til at få slettet dine oplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de er blevet indsamlet eller behandlet.
  • Ret til begrænsning af behandling: I visse tilfælde har du ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. 

 Du har altid mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener, dine rettigheder er blevet krænket i henhold til databeskyttelsesforordningen. 

Cookiepolitik

Opdateret d. 7. Juli 2020