Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Læs om forskellene på Personlig og Familie og vælg det rigtige abonnement for dig

Hvilket abonnement skal jeg vælge?
Image
Onlime
januar 27, 2021

Overvejer du hvilket abonnement, der er bedst for dig? I dette indlæg kridter vi forskellene op på Personlig og Familie. Vi tager udgangspunkt i forskellige scenarier – måske kan du genkende et, der matcher dine behov og ønsker?

Er du eksisterende kunde, kan du altid ændre dit abonnement på Mit Onlime.

Har du ikke en konto? Tilmeld dig gratis og prøv alle funktioner i tjenesten.

Vil du læse om, hvordan du bruger vores Onlime? Hop ned til afsnittet.

De grundlæggende forskelle

Allerførst ridser vi de grundlæggende forskelle op, mellem de to abonnementer: antal brugerpladser og mængden af plads i skyen: 

  • Personlig har 1 brugerplads
  • Familie har op til 5 brugerpladser
  • Personlig har fri plads i skyen 
  • Familie har 5 TB (5000 GB) 

Brugerpladser betyder separate logins til tjenesten – dvs. en separat e-mail og adgangskode pr. bruger.  

Pladsen i skyen er begrænset til 5 TB på familieabonnement. Det er fordi, flere personer generelt set bruger mere plads end én.  

1. eksempel: Jeg skal udelukkende selv gemme filer i skyen

Hvis du svarer ja, er det enkelt – vælg det personlige abonnement. Her får du ét login (e-mail og adgangskode) som du kan logge på Onlime med fra alle dine enheder. 

Pladsen i skyen er fri med det personlige abonnement, og du får selvfølgelig fri support hos os. 

Bemærk, at du skal have et erhvervsabonnement, hvis du skal bruge tjenesten i en virksomhed. 

2. eksempel: I familien skal vi hver især gemme filer i skyen – separat. Privatliv, tak!

Her er svaret også enkelt – vælg familieabonnementet, hvor I kan være op til 5 separate brugere og deles om 5 TB (5000 GB) plads i skyen. 

Med familieabonnementet får du mulighed for at tildele, hvor meget plads, hver enkelt brugerkonto må bruge. Og alle i familien er velkommen til at bruge vores danske support. 

Filer i skyen er adskilte og private, da hver person har sit eget separate login. I kan vælge at dele filer mellem jer, som I har lyst. Overvej også at oprette et fælles fotoalbum, hvor I nemt kan dele billeder og videoer til, direkte fra jeres smartphones. 

3. eksempel: Jeg vi gemme både private og fælles filer – og kun dele nogle filer med familien

Her kan du fint nøjes med et personlige abonnement til at gemme både private og fælles filer.  

Familier, der vælger et personligt abonnement, har ofte fælles filer som familiebilleder gemt på en computer eller en ekstern harddisk. Fra en computer kan du både sikkerhedskopiere fælles og egne filer. Selvom du kun har ét login, kan du vælge, hvilke mapper og filer, du vil dele. 

Du kan altså vælge et personligt abonnement, hvis du kan nøjes med at dele filer med familien via et dele-link, og hvis familiemedlemmerne ikke behøver at sikre deres egne filer i tjenesten. 

4. eksempel: Alle i familien må tilgå filer i skyen – vi kan nøjes med et Individuelt abonnement.

Dette er ikke noget problem – bare vælg det individuelle abonnement, og del det ene login med de andre i familien. 

I kan logge på Onlime med dette ene login og installere appsenealle jeres enheder. I skelner jeres filer fra hinanden på flere måder – opret enten mapper i skyen til hver person, eller vælg den automatiske backup, som automatisk gemmer filer i skyen under navnet på computeren. 

Vær opmærksom på, at alle kan se samtlige filer på kontoen. Ønsker I separat adgang, skal I vælge familieabonnementet. Som kontoejer kan du altid skifte abonnement fra Mit Onlime.dk 

Hvordan bruger jeg Jottacloud-tjenesten til at gemme mine filer?

Alle abonnementer giver dig adgang til vores tjeneste. Via apps og browseradgang kan du gemme, sikkerhedskopiere, synkronisere og dele filer via skyen fra alle dine computere, smartphones, tablets osv. 

Du kan frit installere appsene og bruge tjenesten fra alle dine computere, smartphones, tablets og browsere – der er ingen begrænsning på hvor mange. 

Funktionerne i appsene varierer lidt efter, hvordan vi bruger vores enheder. Fx er mobilappen mere simpelt indrettet med fokus på backup af billeder og videoer via den intuitive billeder-tidslinje. 

Appen til Windows og Mac er mere avanceret, fordi vi ofte har større behov for at tilpasse tjenesten til vores individuelle behov – fx hvilke mapper, der skal sikkerhedskopieres, og hvornår det skal ske. 

Skal du overføre store eller mange filer fra din computer, er det appen til Windows/Mac, du skal bruge. 

Logger du på Onlime.dk kan du overføre mindre mængder filer. Websiden giver dig altid adgang til dine filer fra alle dine enheder – og du kan nemt flytte, kopiere og dele filer/mapper, som du vil. 

Du kan dele filer og mapper med andre personer – enten via et delelink eller en personlig invitation.

 


Vi håber, du syntes om vores blogindlæg. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål 😃