Frihed ved at have alt online

Med filerne i skyen kan du trygt læne dig tilbage og nyde trygheden.

Frihed ved at have alt online
Image
Levi Rauff
oktober 9, 2015

Med filerne skyen kan du trygt læne dig tilbage og nyde trygheden. 

Allerede nu tilsendes alle offentlige dokumenter til vores eboks, fakturaer bliver sendt pr e-mail, og vores julekort bliver lavet på computeren.

Den digitale verden er over os, og det er der fordele og ulemper ved. 

Tilgængelighed er den helt store fordel ved at lægge alt online. 

Ulempen er, at man bliver sårbar over for at miste data. En måde at udnytte fordelen til det yderste og fjerne ulempen er at have backup her hos Onlime.dk.

Ofte stilles vi over for et valg omkring ny teknologi.

Er det nødvendigt? Er det en god idé Er det dyrt? Sparer det mig for besvær? 

Der bliver opfundet vanvittig mange forskellige typer teknologi og programmer. Det er derfor nødvendigt at overveje nogle af disse spørgsmål, når man står over for en ny investering af tid og/eller penge.

Et sted der godt at starte, er de digitale filer, som gemmer sig på computere, tabletten og telefonen. Det sparer en masse besvær, at have alle mine dokumenter og billeder online, da de bliver tilgængelige alle steder.

Onlime giver dig adgang til dine filer overalt

Du kan scanne dine billeder eller dokumenter med din mobiltelefon eller tablet og overføre det direkte til din online backup.

Vores mobilapp er let anvendelig.

Bruger du allerede en smartphone eller tablet vil du opleve den ekstra frihed. Se mere om Onlime og apps her. Lægger du filer i din Synk-mappe på din computer vil disse også automatisk være tilgængelige fra din smartphone eller tablet.

Udover at lægge filer i Synk-mappen, får du også mulighed for automatisk backup med Onlime. Her vælges mapper til backup og indholdet vil automatisk sikres i baggrunden. Den typiske årsag til at man mister sine dokumenter er, at ens computer går i stykker.

Vi har alle stået i situationen, men ikke alle har prøvet at miste sine dokumenter. Man behøver nemlig ikke have prøvet at miste data før man skaffer sig backup af data.

Sikrer man sine data med online backup, kan man nemlig roligt sende sin computer til reparation, købe ny osv. uden bekymringer for sine vigtige dokumenter.

synkronisering i skyen

Der er frihed i sikkerhed

Et valg om at digitalisere alle dokumenter, er ikke kun truffet ud fra et spørgsmål omkring bekvemmelighed, det er i høj grad et spørgsmål om at vide at alle dokumenter er i sikkerhed.

Når alle dokumenter og filer er placeret i ’skyen’, fratages du for bekymringer omkring at kunne miste dem. 

Fotografier er fx ikke genoprettelige i tilfælde af brand eller anden skade, men med filerne i skyen er du sikker.

Læs mereBliv klogere på sikkerheden ved at bruge Onlime

Digitaliser dine billeder og dokumenter

Helt konkret har min personlige løsning for at gøre alle mine filer online været en scanner. De kommer efterhånden i enhver printer og er utrolig billige. Min er sådan en fix scanner, hvor man bare placerer alle sine dokumenter og billeder i en stak og så scanner den det hele ind uden besvær og på kort tid.

Denne type scanner er lidt dyrere end den typiske 3i1 printer, men den sparer en del tid og besvær. Ønsker man ikke at investere i sådan en scanner, har man også muligheden for at benytte sig af scannere på fx biblioteker eller shops som printer og scanner.

Et alternativ til at bruge penge på sådan udstyr er at benytte sin smartphone til det. Det er lettere og bedre end man skulle tro. Der findes et utal af forskellige apps til både android og iOS, som netop er designet til dette.