Nyhed: Få gratis hjælp til Onlime i månedlige webinarer

Med Onlime Webinar hjælper vi både nye og erfarne brugere med at sikre dokumenter og billeder – og med at erstatte DropBox, Google Fotos og OneDrive

Nyhed: Få gratis hjælp til Onlime i månedlige webinarer
Image
Onlime
januar 22, 2024

Vil du lære, hvordan du kan sikre dine filer i skyen med Onlime? Så er du inviteret til vores nye månedlige webinarer, hvor vi viser dig, hvordan du kan bruge Onlime til at gemme, dele og organisere dine dokumenter og billeder.

Uanset om du er ny eller erfaren bruger af Onlime, vil du få masser af tips og tricks til at få mest muligt ud af vores tjeneste.

Torsdag, 25. januar · 9:00-9:30am
Link til videoopkald: https://meet.google.com/wxv-ooso-keq
Eller ring: ‪(DK) +45 70 71 40 80‬ pinkode: ‪475 650 548‬#

Om Onlime webinar

I vores webinarer viser vi blandt andet, hvordan du kan:

Vil du bestemme, hvad vi gennemgår?

For os er det afgørende at lytte og snakke med mennesker, der bruger vores cloud-tjeneste. Det er nemlig sådan, vi kan forstå dine behov og ønsker, og hjælpe dig til at få mest muligt ud af Onlime – og komme i mål med at sikre dine filer på præcis den måde, der passer dig.

Vi håber, du har lyst til at bestemme, hvad vi skal gennemgå og demonstrere på vores månedlige webinarer – uanset om du er ny eller erfaren bruger af Onlime.

Onlime er et lokalt alternativ til amerikanske cloud-tjenester, som Google Fotos, Google Drev, Dropbox og OneDrive. Med Onlime får du ubegrænset lagerplads i skyen, høj sikkerhed med datacentre i Skandinavien, live-hjælp på dansk og super hurtige up- og download hastigheder. Du kan prøve Onlime gratis i 14 dage her.