Gratis Word med Onlime

OnlimeBlog, Viden

word online

Hos Onlime tilbyder vi Office Online til alle vores brugere, uanset om du nøjes med en gratis konto eller vælger at opgradere senere med et betalt abonnement for enkeltpersoner eller familier.

Når du opretter en gratis bruger hos Onlime, får du derfor samtidig adgang til Office Online - kvit og frit! Og da en gratis bruger hos Onlime ikke udløber, gør din mulighed for at bruge Office Online det heller ikke.

Vi forklarer i denne artikel, hvordan du får gratis Word, Excel og Powerpoint gennem os - og det er vel og mærket uden binding eller andet skrevet med småt 😊

Office Online inkluderer:

gratis word

Gratis Word

Brug Word gratis og direkte i din internetbrowser.

gratis excel

Gratis Excel

Brug Excel gratis og direkte i din internetbrowser.

gratis powerpoint

Gratis Powerpoint

Brug Powerpoint gratis og direkte i din internetbrowser.

Word, Excel og Powerpoint er rykket i skyen

Word er et program, de fleste personer med en computer har stiftet bekendtskab med. Det har siden introduktionen i 1983 været et digitalt tekstredskab, som har bidraget til den digitale skriverevolution og sandsynligheden for, at du ikke har hørt om programmet, inden du valgte at læse dette blogindlæg, er næsten ikke-eksisterende.

Mange forbinder nok programmerne Word, Excel og Powerpoint for at være programmer, som skal installeres på en Windows PC og køres derfra. Men sådan er det ikke længere.

I dag kan alle tre programmer benyttes i deres online udgaver direkte i din internetbrowser. Det er både hurtigt og nemt, og du har altid en backup af dokumenterne, fordi du arbejder med dem i skyen.

Tiden er forbi, hvor du skulle benytte dig af gamle version er af Word, fordi du ikke ville enten opdatere til en nyere version eller betale for det. Office programmerne er velkendte og fungerer rigtig godt, hvilket til alle tider har gjort, at prisskiltet for programmerne er høj.

Hvad indebærer en gratis bruger?

Vi har fornøjelsen af at kunne tilbyde alle vores brugere adgang til Office Online og dermed Word Online, Excel Online og Powerpoint Online.

Og det er også selvom, du ønsker at nøjes med en gratis bruger!

Vi beder hverken om dit betalingskort ved tilmelding eller begrænser din gratis bruger til en bestemt periode, f.eks. 30 dage, som det ses hos mange andre.

En gratis bruger hos os gælder i lige så lang tid, som du ønsker den.

Gratis bruger

Se hvad du får med en gratis bruger hos Onlime 👉🏻

  5 GB plads + alle funktioner
  Fuld adgang til Word, Excel og Powerpoint i skyen
  Intet betalingskort krævet
  Ingen gebyr eller binding

Hvis du på et tidspunkt ønsker mere plads i skyen, kan du naturligvis købe et abonnement, som passer til dig.

Du kan vælge imellem et abonnement for Enkeltpersoner med ubegrænset plads eller et abonnement for Familier.

Opretter du en gratis bruger, er det nemt at komme i gang med Office Online. Følg blot vores hjælpeartikel eller kontakt os for vejledning.