Nyt samarbejde: Onlime x myway

Vores nye samarbejde gør det mindre problemfyldt og mere trygt at bruge PC & Mac i hverdagen.

Nyt samarbejde: Onlime x myway
Image
Onlime
april 18, 2023

Vi er glade for at præsentere vores nye samarbejde med Myway, et nyt dansk koncept, der sammen med Onlime er en game-changer for dem, der vil have en mere easy, tryg og problemfrit oplevelse med at bruge en PC eller Mac i hverdagen.

Myway er nemlig computer på abonnement til en fast lav månedlig pris – inklusiv forsikring, ombytning, reparation og teknisk support i topklasse. 

Onlime-myway-samarbejdet er altså en win-win, hvor du altid har en bærbar, der virker, og en automatisk backup i skyen af dine filer med Onlime – til når computeren bliver udskiftet eller repareret. 

Samarbejdet ligger lige til højrebenet, som Levi Rauff – partner i Onlime – forklarer:  

“Vi hjælper ofte kunder ud over det normale med forskellige computer-problemer, uden det egentligt hænger sammen med vores cloudtjeneste. I kraft af samarbejdet med myway ønsker vi at hjælpe flere forbrugere i en mere bæredygtig retning – både i forhold til tid, sindsro, pengepung og miljøbelastning”

Mindre elektronisk affald – og en bedre PC & Mac oplevelse

Rigtigt mange computere kan fikses, selvom man kan opleve, den er stået helt af eller blevet langsom. 

Faktisk er vi i Danmark rekord dårlige til at genanvende elektronik – så dårlige, at vi ligger under EU’s mål og på niveau med lande som Slovenien og Grækenland (ing.dk ↗️)

Myway sørger for, at computeren ikke ender sit liv for tidligt, ved at servicere og skifte den del, der er i stykker.

Onlime dk myway partnership02

Vælger du myway, bidrager du til at mindske elektronikaffald. Og du skyder genvej uden om de store omkostninger ved at købe en ny bærbar computer.  

Du undgår også teknisk besvær og ekstra udgifter ved reparationer, og du bidrager til et cirkulært forbrug af elektronik, der skåner miljøet og jordens ressourcer. 

Hvordan virker myway?

Du kan abonnere på den computer, der passer til dit behov – fra en økonomisk men robust hverdagscomputer (Lenovo Thinkpad) til en højt ydende PC- og Mac-computer.  

Et skærmbillede fra myway.dk, der viser forskellige computere til leje.

Myway tilbyder abonnementer fra kun 2 måneder, så du kan prøve løs uden af binde dig i længere tid. Du modtager også en lader, et etui og en overraskelse.

Går computer i stykker, sender du den bare retur og får en ny inden for 24 timer, efter myway modtager den gamle. 

Onlime apps og programmer fungerer perfekt med en bærbar fra myway. Du står selv for at installere Onlime og fx vælge, hvilke mapper, du vil have automatisk backup af. 

Hvis uheldet sker eller du ikke længere vil have bærbar fra myway, er dine filer sikkert lagret hos Onlime, så du hurtigt kan hente alle dine filer ned igen. 

Læs mere om myway på myway.dk

Tak, fordi du læste med!