Nyt cloud-abonnement til hele familien

Vi gør det nu nemmere for alle i familien at få sikret deres computere, telefoner og tablets i skyen.

Nyt cloud-abonnement til hele familien
Image
Levi Rauff
januar 11, 2019

Med det nye familieabonnement kan op til 5 familiemedlemmer få sin egen individuelle konto. Billeder, dokumenter og andre filer er altid private, med mindre man selv vælger at dele.

Vi er glade for at kunne tilbyde det nye cloud-abonnement til familier, da mange har svært ved at finde en tjeneste, der kan dække hele familiens behov - og at få en sådan tjeneste til rimelige penge.

Du kan tilmelde dig gratis og afprøve alle funktionerne. Vælger du at oprette et familieabonnement, kan du som kontoadministrator invitere andre i familien via deres e-mailadresse. 

Hvert familiemedlem bestemmer frit, hvordan de vil bruge tjenestens funktioner. Man kan nøjes med at sikre billeder fra telefonen - eller tage komplet backup af alle filer på computeren.

Overblik over nyttige funktioner til familien

Her ser du nogle af de funktioner, som er særligt nyttige til brug i familien:

I appen kan du aktivere automatisk backup af billeder og videoer. Alle emner organiseres i en tidslinje, så du nemt kan gå tilbage og genopleve minder. Opret også albums og del hurtigt dele med andre.

2. Fælles familiealbum

Når du deler et album med andre i familien via Billeder-funktionen, opdateres albummet automatisk, når andre tilføjer egne billeder og videoer. Ønsker bedsteforældrene også at se med, kan i nemt sende dele-linket videre.

3. Backup af ekstern harddisk

Mange familier har en gammel ekstern harddisk med minder, som ikke er sikrede, hvis den går i stykker eller bliver stjålet. Er det også tilfældet i jeres familie, kan i sikre jeres eksterne harddisk ved at tilføje den til backup i programmet til Windows og Mac. Tilmed bliver billeder og videoer herfra mulige at tilføje til et delt album, så alle i familien kan “go down memory lane”, når de har lyst.

4. Stream billeder og videoer fra Apple TV eller Chromecast

Få minderne op på den store skærm. Hvis I har Apple TV, kan i hente appen fra Appstore. Har i Google Chromecast, vises ‘cast’ knappen i appen på en iOS eller Android enhed.

Er du nysgerrig efter mere information, kan du se vores artikler om familieabonnementet. Har du spørgsmål til familieabonnementet, er du meget velkommen til at kontakte os -  chat, send en mail eller giv os et kald.

Læs også: Onlime vs. Dropbox