En helt ny måde at opleve sine minder på

Alle dine videoer og billeder ét sted

En helt ny måde at opleve sine minder på
Image
Mathias Ditlev
marts 8, 2017

Vi tager billeder og videoer som aldrig før, men organisering og opbevaring af dem kan gå hen og blive en hovedpine for de fleste. Du kender sikkert selv scenariet, at du har taget billeder på din telefon eller med dit kamera og pludselig er der ikke er mere plads. Det ender med, at du flygtigt overfører filerne til din computer og efter et par gange roder det, og du kan ikke overskue at skulle sortere eller kigge dem igennem.

Billeder bliver opbevaret på både telefoner, tablets, computere, eksterne harddiske, usb-stik, hukommelseskort – med andre ord, så er dine billeder ude af kontrol! Og det er en skam.

Onlime kan løse problemet for dig – funktionen hedder ’Billeder’.

Når du sikkerhedskopierer dine billeder, vil de automatisk blive organiseret ét samlet sted. Det er uanset, om de bliver sikkerhedskopieret fra en PC, Mac, telefon eller tablet. Du kan se alle dine billeder ét sted, organisere, opleve og genopdage dine billeder på en helt ny måde.

Du kan oprette albums og dele dem med venner, som selv kan tilføje billeder til det.

Og den største fordel? – Det hele foregår direkte i skyen! Dine minder er sikret samtidig med, at de aldrig har været nemmere at opleve.

Sikkerhedskopi af dine billeder og videoer

Alle har brug for, at deres billeder er placeret et sikkert sted. De har stor affektionsværdi og er en kilde til at genopdage minder, som man har haft gennem tiden. Derfor er det vigtigt, at der er plads nok til dem og, at de opbevaret et sikkert sted.

Hos os bliver alle dine billeder opbevaret i Norge. Det betyder, at de er sikret i Norge, hvilket gør, at du som bruger er dækket af en af verdens strammeste lovgivninger om privatliv på internettet – modsat f.eks. tjenester som Dropbox og Carbonite, som er placeret i USA.

Læs mere: Onlime versus Dropbox.

Derudover er der plads nok til alle dine billeder – du har nemlig ubegrænset plads, og de bliver selvfølgelig opbevaret i original størrelse og kvalitet.

Ved at have alle billeder samlet ét sted, er det muligt at genopdage dine minder fra tidligere i dit liv. Du kan nemt og hurtigt rulle frem og tilbage i tiden og se dine billeder fra måneder og år tilbage – både på din computer og direkte på din telefon.

æbler tidslinje

Automatisk organiseret

Alle dine billeder bliver automatisk organiseret efter tid og sted. Derudover kan du selv oprette albums med de billeder, som repræsenterer en begivenhed i dit liv.

Du kan også oprette fælles albums med venner og bekendte, så I kan organisere billeder sammen. Det kunne f.eks. være et albums fyldt med billeder fra skiferien!

æbler album

Frigør plads på din telefon

Pladsen på din telefon er dyr og den slipper helt sikkert op. Måske er det tilmed svært at finde ud af hvilke billeder og videoer, som du allerede har en sikkerhedskopi af.

Vores app til telefoner og tablets kan automatisk slette dine lokale billeder og videoer – efter at de er blevet sikkerhedskopieret til skyen!

backup android smartphone

Hav fuld kontrol over dine billeder

Du kan altid se hvilke billeder og videoer, der er og ikke er blevet taget backup af – direkte på din telefon.

Dette er ikke en funktion, du skal tilkøbe – Den er standard og følger med i alle abonnementer 🙂

Vi er sikre på, at vi kan bidrage til et mere kontrolleret overblik over alle dine billeder og videoer. Samtidig er de sikret på bedst mulige vis, hvis der skulle ske noget med f.eks. din computer eller telefon.

Det er ikke kun dine billeder, der skal sikres

Dine billeder og videoer er vigtige og skal sikres. Men måske har du også nogle filer, dokumenter og digitale projekter, som du ikke vil se gå til grunde ved en computerfejl?

Udover billeder og videoer kan du selvfølgelig også automatisk sikre dine mapper og filer i skyen fra dine computere.