Giv dig selv og dine medarbejdere færre hovedpiner - og mere tid.

Onlime Erhverv

Se priser Prøv gratis - kontakt os Prøv gratis - kontakt os Prøv gratis - kontakt os
 

Fra 1000 GB plads  •  Automatisk backup og synk  •  Separate brugerkonti  •  Ubegrænsede antal enheder

Færre hovedpiner

Kringlede IT systemer, glemte USB stik og mistede filer er fortid.

Onlime Erhverv sikkerhedskopierer og synkroniserer nemt og automatisk indhold på virksomhedens computere og mobilenheder til skyen.

Herfra kan medarbejdere nemt dele filer og mapper med hinanden og med kunder og partnere.

Databehandleraftale
& stærk sikkerhed

I modsætning til mange andre sky-tjenester, er alle virksomhedens data hos os beskyttet af en af verdens strengeste lovgivninger om privatlivets fred, og desuden sikret under EU persondataforordningen.

Data er sikret mod overvågning og udlevering til tredjeparter, og sendes og opbevares krypteret.

Dansk vejledning & support

Vi hjælper din virksomhed i skyen.

Det kan være svært at få overblik over virksomhedens reelle behov, ligeså hvordan det praktisk kan lade sig gøre at sikre indhold og benytte online tjenester. 

Vi lytter, rådgiver og supporterer på dansk om overvejelser og problemstillinger ved det at komme i skyen og ved brug af tjenesten.


Priser og løsninger

Vi tilbyder en konto for mindre virksomheder eller enkeltmandsvirksomheder, og en for virksomheder med flere ansatte. Begge leveres med 1 TB plads, og forskellen er  antallet er brugere.

Udvid med ekstra plads i blokke á 1 TB til 700,-/år.


Mindre virksomheder


1000GB online lagerplads

Ubegrænset antal enheder

Op til 2 brugere

800,- / år.

For mindre virksomheder med en eller to brugere.
Med 1TB online lagerplads, er der plads nok til alle virksomhedens data som dokumenter, regnskaber, markedsføringsmaterialer og multimediefiler.

Jottacloud kan installeres på alle virksomhedens computere og integreres nemt i eksisterende IT systemer og med VPN.

Prøv gratis med 5GB plads og 2 brugere

Kom i gang

Mellem og store virksomheder


1000GB online lagerplads

Ubegrænset antal enheder

Ubegrænset antal brugere

1200,- / år.

Mellem og større virksomheder har ofte behov for at oprette brugere til flere medarbejdere. Modsat andre gør vi det nemt, da prisen ikke stiger og falder i takt med, hvor mange brugerkonti der oprettes.

Jottacloud installeres på alle på virksomhedens computere og integreres nemt i eksisterende IT systemer og med VPN.

Prøv gratis med 5GB plads og 2 brugere

Kom i gang

Ektra plads

Tilføj 1000GB for 700,- /år

Intet loft, tilføj plads efter behov.

 

Automatisk

Backup + synkronisering

Når backup først er opsat på en medarbejders computer,  foregår sikkerhedskopieringen af filer og mapper automatisk i baggrunden, så I kan arbejde videre. Det betyder, at data og projektfiler altid er sikrede og kan genskabes i tilfælde af uheld.

Synkronisering gør det nemt at arbejde fra samme filer fra flere computere. Ved hjælp af skarp teknologi opdateres filer på tværs af computere - er der fortaget én ændring i en fil, er ændringen live på samtlige andre enheder.

Team-mapper og deling

Arbejd sammen og del store data nemt og enkelt

Alle kan frit arbejde sammen i smarte team-mapper på tværs af computere. Det gør USB-stik og e-mails med vedhæftede filer overflødige og øger effektiviteten, når der skal arbejdes sammen på tværs af projekter.

Del også nemt filer og mapper til klienter, kunder eller samarbejdspartnere: Opret fællesmapper, hvor alle kan opdatere indhold, eller del via  'offentligt link' så andre blot kan se og hente dine filer. Adgang fra mobiler og tablets

Tilgå og håndter alle online filer og mapper fra appen på iOS og Android. Fra hver mobilenhed kan billeder og videoer også sikkerhedskopieres automatisk, og du kan skanne dokumenter og uploade filer. Det giver en enorm frihed og fleksibilitet i jeres daglige arbejde.

2, 20 eller 200 brugere?

I admin-panelet er det nemt at oprette eller fjerne brugere under jeres erhvervskonto.

Opret ubegrænsede brugerkonti uden merpris. 
Alle brugere kan tage automatisk backup af deres computer og drage fordel af alle Jottaclouds fordele.

Hver bruger har sin egen personlige backup, men kan arbejde sammen på filer med andre brugere vha. team-mapper.Sikkerhed og privatliv

Jeres filer og oplysninger er kun jeres - ingen andres. Dette har været gældende lang tid før persondataforordningen kom på tale. Vi garanter jeres datasikkerhed i kraft af vores databehandleraftale, som vi tilbyder virksomheder og organisationer.

Bruger man amerikanske tjenester som Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drev kan de tvinges til at udlevere følsomme data til myndighederne, samt være underlagt kontroversiel overvågning. Vi garanterer høj sikkerhed og værner om retten til privatliv, da alt data opbevares på Jottacloud's servere i Norge.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os

Udfyld formularen eller ring på 89 88 32 75 man-fre fra 10-16.

 Ja tak, jeg ønsker en gratis konto