Onlime og Erhverv

Giv dig selv og dine medarbejdere færre hovedpiner – og mere tid.Færre hovedpiner – hvordan?

Kringlede IT systemer, glemte USB stik og mistede filer er fortid
– det giver nemlig hovedpine.

Onlime Erhverv sikkerhedskopierer nemt og automatisk indhold på virksomhedens computere til skyen. Herfra kan medarbejdere nemt dele filer og mapper med hinanden og med kunder og partnere.

Overlegen privatlivspolitik

I modsætning til mange andre sky-tjenester, er alle virksomhedens data hos os beskyttet af en af verdens strengeste lovgivninger om privatlivets fred. Det er fordi, de opbevares hos Jottacloud i Norge.

Data er dermed sikret mod overvågning og udlevering til tredjeparter, og sendes og opbevares krypteret.

Dansk vejledning & support

Vi hjælper virksomheder sikkert i skyen.

Det kan være svært at få overblik over virksomhedens reelle behov og hvordan det praktisk kan lade sig gøre at sikre indhold og benytte online tjenester.

Derfor lytter, rådgiver og supporterer vi på dansk om overvejelser og problemstillinger ved det at komme i skyen og ved brug af tjenesten.


Priser og eksempler

Her er to eksempler på Onlime Erhverv.
Uanset hvor meget plads I har behov for, kan der fra administratorpanelet nemt oprettes alle nuværende og fremtidige medarbejdere – uden merpris.

Ekstra plads købes i blokke på 100GB á 400 kr. / år.


Mindre virksomhed

100 GB plads

Ubegrænset antal brugere / computere

Mindre virksomheder, der ikke arbejder med medieproduktion, kan ofte nøjes med 100GB plads. Det er nok til alle virksomhedens data som dokumenter, regnskaber og markedsføringsmaterialer. Jottacloud installeres på virksomhedens computere og integreres nemt i eksisterende IT systemer og med VPN.

800,- / år.

Mellem eller stor virksomhed

1TB plads

Ubegrænset antal brugere / computere

Mellem og større virksomheder har behov for mere plads – ofte som følge af flere ansatte, samt hvis medieproduktion klares in-house.

Jottacloud installeres på virksomhedens computere og integreres nemt i eksisterende IT systemer og med VPN.

4400,- / år.


Vi kan skræddersy en løsning til netop jeres behov. Gratis testkonto kan tilbydes ved henvendelse.

 

Lad os styrke din virksomhed

 
Vi hjælper dig med rådgivning, når du skal vælge den rigtige løsning til din virksomhed. Med Jottacloud i vores arsenal er vi i stand til at tilbyde en løsning, som er skræddersyet til din virksomheds behov uanset størrelse og forbedrer din digitale infrastruktur for din virksomhed og dine medarbejdere.

Hos os kan du administrere et ubegrænset antal brugere. Det betyder, at alle medarbejdere i virksomheden kan have automatisk backup af deres maskine og, at du altid kan oprette en ny bruger, hvis det er nødvendigt.

Hav et bredt overblik over dine brugeres forbrug og administrer den enkelte brugers disponible plads.

I betaler kun for den samlede mængde data, som der er brug for.

 

Et udpluk af vores kunder

COMFORT HOUSING

Vi bruger Onlime fordi det er vigtigt for os at have en løbende back up af vores filer som ligger udenfor huset. Så er vi sikret i tilfælde af brand, indbrud o.s.v.

Et udpluk af vores kunder

Stagbird

I Stagbird laver vi videoproduktioner og whitebord animation for kunder såsom Lego, TV2 og Dong. Derfor er det utroligt vigtigt med et godt og sikkert backup-system. Da vi arbejder med store filer, har det været meget svært at finde et system, som var sikkert, hurtigt og lettilgængeligt, men med Onlime har vi virkelig fået en leverandør, der kan gemme vores filer både sikkert og tilgængeligt. Og har vi haft spørgsmål, har supporten været hurtig og effektiv. En rigtig god løsning for os i Stagbird.

Et udpluk af vores kunder

Northern Workshops

Når vi arbejder med fotomateriale er backup 100% essentiel. Den skal være automatisk og nemt, så vi skal bekymre os mindst muligt for at miste værdifuldt indhold. Derfor har vi valgt Onlime.

Et udpluk af vores kunder

Adelholm Grafik

Som grafisk freelancer er det er meget vigtigt med daglig backup af mine kundemapper, det fungere perfekt med Onlime. Jeg kan se at der bliver lavet backup og jeg føler mig meget tryg.

Et udpluk af vores kunder

DPH Trading

Hos onlime.dk får vi en sikker og effektiv backup-løsning for vores data. Samtidig har vi den tryghed, at kundeservicen foregår på dansk, så supporten er nem.

Et udpluk af vores kunder

PIRANYA

Vi var på udkig efter noget stabilt og sikkert backup. Onlime var det bedste valg vi kunne finde på markedet. Kvaliteten er i top og ligger til en fornuftig pris.

 

Automatisk backup og synkronisering

Når backup først er opsat på en medarbejders computer, så foregår backuppen af filer og mapper automatisk, så I kan arbejde videre i baggrunden. Det betyder, at data og projektfiler kan genskabes i tilfælde af uheld.

Synkronisering minimerer besværlighederne ved at sende filer til hinanden og derved arbejde sammen. Ved hjælp af skarp teknologi kan filer spejles på tværs af computere – er der fortaget én ændring i en fil, er ændringen live på samtlige andre enheder.

Team-mapper og deling

Jeres medarbejdere kan arbejde sammen i smarte team-mapper på tværs af computere. Det gør USB-stik og e-mails med vedhæftede filer overflødige og øger effektiviteten, når der skal arbejdes sammen på tværs af projekter.

Del nemt filer og mapper til klienter og kunder. Gør det nemt for samarbejdspartnere at få adgang til dine delte filer og mapper.


Mobiler og tablets

Tilgå filer og mapper fra backuppen via en mobiltelefon eller tablet – iOS og Android. Se dokumenter og filer på farten og hav backup af mobilen samtidig. Det giver en enorm frihed og fleksibilitet i jeres digitale infrastruktur

2 eller 2000 ansatte?

I admin-panelet er det nemt at oprette eller fjerne brugere under jeres erhvervskonto.

I kan oprette en bruger til alle medarbejdere uden merpris. Alle brugere kan tage automatisk backup af deres computer og drage fordel af alle Jottaclouds fordele.

Hver bruger har sin egen personlige backup, men kan arbejde sammen på filer med andre brugere vha. team-mapper.
Overlegen privatlivspolitik

 
Jeres filer og oplysninger er kun jeres – ingen andres. Derfor værner vi om sikkerhed på internettet. Vi har ikke adgang til hverken de filer I lægger online eller eks. jeres betalingsoplysninger. Når en computer eller smartphone snakker med os, er alt trafik krypteret med AES 256-bit og SSL, så ingen lytter med.

Bruger man amerikanske tjenester som Microsoft OneDrive, Google Drev og Dropbox, kan de tvinges til at udlevere følsomme data til myndighederne. Vi sørger for, at data beskyttes af en af verdens strengeste lovgivninger om privatlivets fred, da alt data opbevares på Jottacloud’s servere i Norge.

 

Bliv kontaktet


E-mail (skal udfyldes)

Telefon (Valgfri)

Tilføj/fjern en bruger

Har du en erhvervskonto, så kan du selv administrere brugere, som er tilknyttet din konto. Videoen herunder demonstrerer, hvordan du tilføjer en ny bruger til din erhvervskonto.


Hvor mange brugere kan jeg have?

Med en erhvervskonto hos os, kan du have et ubegrænset antal brugere. Dermed kan du tilføje og fjerne brugere efter behov, uden ekstra betaling.

Hvor meget plads har jeg til min virksomhed?

Med en erhvervskonto medfølger som minimum 100GB plads, som du og dine brugere kan disponere over. Du kan opgradere med blokke af 100GB. Kontakt os her for at høre mere.

Kan I hjælpe med opsætning og undervisning?

Ja, vi kan hjælpe dig med opsætning i din virksomhed samt rådgivning og undervisning i brug af softwaren. Kontakt os for at høre nærmere.

Kan medarbejdere se hinandens filer?

Medarbejdere kan kun se de filer og mapper, som er delt mellem dem. Hver enkelt medarbejder kan lægge filer online, som ingen andre har adgang til.