Nye forbedringer når du ser dine filer i browser

Samme design uanset hvor du bruger tjenesten

Nye forbedringer når du ser dine filer i browser
Image
Levi Rauff
marts 7, 2019

I denne uge har web-adgangen for alle brugere fået et nyt design - måske har du måske allerede opdaget det? 😁 Det betyder, at du når du logger på og ser dine filer i browser, vil det nu være mere intuitivt og ligetil at bruge tjenesten. Dette vil du især opleve, hvis du har brugt Onlime appen på mobil og tablet, da det generelle design nu er det samme uanset hvor du bruger tjenesten.

Har du ikke en konto? Opret dig gratis her.

Vi har samlet de væsentlige ændringer herunder, og giver eksempler længere nede.

  • Ny hovedmenu med bedre adgang til Filer, Billeder og Papirkurv.
  • Ny knap til upload/opret, så du hurtigt kan oprette Office Online filer, uploade filer og oprette mappper mm.
  • Ny visning af brødkrumme-sti, så du altid ved, hvor du er henne i en sti.
  • Forbedret fuldskærmsvisning af billeder, videoer, Office- og PDF-dokumenter mm.


Ny hovedmenu

Hovedmenuen har du samlet alle funktioner ét sted og er altid tilgængelige ude i venstre side. I menuen finder du Filer, Billeder, Papirkurv, Tal med os, Opgrader og Indstillinger

Image

Ny knap til upload/opret

Knappen følger med rundt hvor du er på Onlime og giver dig øjeblikkelig adgang til at oprette nyt dokument (Word, Excel og Powerpoint), oprette ny mappe, uploade filer og mapper direkte fra din computer.

Image

Ny visning af brødkrumme-sti

Med den redesignede brødkrumme-sti har du nu bedre overblik over, hvor du befinder dig i en mappestruktur. Hvis du undrer dig over ordet 'brødkrumme' er analogien lidt som 'cookies' der også bruges på hjemmesider; går man og spiser, efterlades der krummer, så det kan ses, hvor man har gået.

Image

Forbedret fuldskærmsvisning

Nyd at se billeder, videoer, Office- og PDF-dokumenter mm. i maksimal størrelse. PDF dokumenter vises nu også med din browsers indbyggede PDF-viser, hvilket giver dig flere muligheder som eks. at printe direkte, søge i dokumentet og vende sider.

Image

Vi håber, du syntes om ændringerne. Har du feedback eller foreslag til forbedringer, er du meget velkommen til at kontakte os 👍.