3 fordele ved fibernet og Onlime

Levi RauffViden

https://vimeo.com/167527416
Featured Video Play Icon

Her får du indblik i de 3 største fordele ved Onlime, set i lyset af om du vælger online backup. Uanset om du har en gratis eller ubegrænset konto, så får du automatisk og ubegrænset backup. Vores backup løsning er blandt de bedste, men også let og brugervenligt at benytte.

Generelt vil du få den bedste oplevelse af vores service, hvis du har en hurtig sendehastighed. Dette klassificerer vi som værende minimum 20 Mbit/s og opefter i sendehastighed. Er dit internet abonnement ikke blevet fornyet i en årrække eller ved du at din sendehastighed er langsom, så bør du enten forny dit internet-abonnement eller kontakte din internet udbyder og høre om du får det bedste for dine penge.

1. Din tryghed er vores hjerteblod.

Den største sikkerhed vi tilbyder dig er, at du ikke behøver at tænke over det i din hverdag. Så snart du har valgt hvilke filer der skal sikres, så sker al backup helt automatisk. Vores system sørger for hele tiden at sende nye filer til datacentrene, så du ikke skal tænke på om der er filer der ikke er sikret!

Datacentrene som lagrer dine filer er topmoderne og befinder sig på flere lokationer. Både de og trafikken til og fra dine computere benytter SSL + AES 256-BIT så trafikken ikke kan opsnappes af fremmede.

Dette er særligt anvendeligt for brugere med fibernet, da det kan kræve en del af din internetforbindelse at sende mange filer til skyen over krypteret forbindelse. Det er ikke et spørgsmål om, at det kun kan lade sig gøre for personer med fibernet, men det er et spørgsmål om bekvemmelighed. Er din sendehastighed ikke blevet forbedret i nogle år, vil det tage tilsvarende lang tid at sende dine filer til skyen.

2. Synkronisering af filer på tværs af forskellige computere – ude og hjemme.

oversigt over delte mapper med jottacloud og Onlime

Du har også mulighed for at synkronisere filer på tværs af computere – også mellem Mac og Windows. Dette gør dine filer tilgængelige lige meget hvor du er og lige meget hvornår du vil bruge dem. Hastigheden af hvor hurtigt du kan sende filer til skyen og downloade dem, hvis du skal bruge dem på en anden computer, afhænger af din egen internetforbindelse. Så hvis du ønsker hurtigt at kunne sende filer til nettet eller hurtigt at kunne hente og behandle dem, så bør du have en forholdsvis hurtig internetforbindelse. Fibernet er ikke påkrævet, men du vil få den bedste oplevelse af synk-mappens mange funktioner ved en hurtig forbindelse som fx fibernet kan give dig.

3. Del dine filer med venner og familie.

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video.

Du har også mulighed for at at dele dine filer, videoer, billeder eller lignende med familie og venner. Du vælger nemt via programmet eller webportalen hvilke filer du gerne vil dele. Derefter kan du nemt sende link til de personer som skal bruge filerne. Med fibernet bliver det at dele sit digitale liv med omverdenen gjort nemmere og mere bekvemt og naturligt som følge af den høje hastighed til og fra Onlime.

Hvilke erhverv er dette særligt gavnligt for?

Onlime reference, Honidoo & BMmusic

Fibernet er på ingen måde et krav for at kunne bruge vores backup løsning. Der er dog professioner, hvor det er særlig gavnligt at have en hurtig internethastighed. Det gælder især professioner, hvor man skal sikre store mængder data fx fotografer, online virksomheder, musikere og lignende erhverv.

Har du problemer med din internethastighed?

Har du problemer med din internet forbindelse, så er der her en overskuelig guide til, hvordan du forbedrer din internetforbindelse. Dette er ikke kun gavnligt i forbindelse med backup, men det kan også hjælpe din generelle oplevelse når du streamer, downloader eller bare surfer på nettet.

https://www.refurb.dk/blog/6-oversete-problemer-computers-internethastighed-internetforbindelse/