Tag backup af Mail-appen på Mac

Mathias DitlevBlog, Guides

Bruger du en Mac, er der stor sandsynlighed for, at du bruger Apples Mailprogram til at administrere dine mails. Især, hvis du har flere mails at holde styr på, er Mail en rigtig god måde at administrere alle dine mails på.

Selvom det måske virker overflødigt at tage backup af sine mails, fordi de er elektroniske beskeder, og derfor allerede har været en tur igennem skyen, kan der være flere grunde til at tage backup af dem alligevel. Det kan være, at dit program er indstillet til automatisk at slette mails fra mailserveren, når de er downloadet til din Mac. Det kan også være, at du gerne vil kunne genskabe vedhæftede filer.

I dette blogindlæg, vil vi demonstrere for dig, hvor nemt der er at tage backup af dine mails, når du bruger Mail på en Mac.

Hvis du ikke allerede har en bruger hos os, kan du tilmelde dig og få 5GB gratis,

1. Åbn Jottacloud og vælg ‘Tilføj Mappe‘.

2. Hold cmd + shift nede og klik på ‘g‘.

gå til mappe på mac

3. Skriv følgende ind i vinduet som popper frem og klike GÅ: ~/Library/

(du kan lave ‘~’ tegnet ved at holde ALT nede og klikke på tasten ved siden af ENTER med tegnet ‘^’ på dit keyboard)

4. Find mappen ‘Mail‘ og tryk ENTER.

5. Giv Jottacloud fuld adgang til din disk, for at muliggøre backup af mail. Gå til ‘Indstillinger‘ > ‘Sikkerhed og anonymitet‘ > ‘Klik på låsen nederst til venstre og indtast kode > klik på ‘Fuld adgang til disk‘ > Sæt flueben ud for Jottacloud.

Vi har også lavet en kort lille video, som demonstrerer fremgangen. Se den herunder.

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video.

Vi håber, at denne guide har været nyttig til at hjælpe dig med backup af dine mails. Hvis du har spørgsmål til fremgange, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

mail mac os