Tag backup af Mail-appen på Mac

Mathias DitlevBackup, Guides

https://vimeo.com/179317920
Featured Video Play Icon

Bruger du en Mac, er der stor sandsynlighed for, at du bruger Apples Mailprogram til at administrere dine mails. Især, hvis du har flere mails at holde styr på, er Mail en rigtig god måde at administrere alle dine mails på.

Selvom det måske virker overflødigt at tage backup af sine mails, fordi de er elektroniske beskeder, og derfor allerede har været en tur igennem skyen, kan der være flere grunde til at tage backup af dem alligevel. Det kan være, at dit program er indstillet til automatisk at slette mails fra mailserveren, når de er downloadet til din Mac. Det kan også være, at du gerne vil kunne genskabe vedhæftede filer.

I dette blogindlæg, vil vi demonstrere for dig, hvor nemt der er at tage backup af dine mails, når du bruger Mail på en Mac.

Hvis du ikke allerede har en bruger hos os, kan du klikke over på denne side og oprette en. Du får 5GB gratis – det bør være mere end nok til de flestes behov, når det gælder backup af mail!

1. Åbn Jottacloud og vælg ‘Tilføj Mappe‘.

2. Hold cmd + shift nede og klik på ‘g‘.

gå til mappe på mac

3. Skriv følgende ind i vinduet som popper frem og klike GÅ: ~/Library/

(du kan lave ‘~’ tegnet ved at holde ALT nede og klikke på tasten ved siden af ENTER med tegnet ‘^’ på dit keyboard)

4. Find mappen ‘Mail‘ og tryk ENTER.

Vi har også lavet en kort lille video, som demonstrerer fremgangen. Se den herunder.

Vi håber, at du kan bruge vores indlæg til at få tage backup af dine mails. Hvis du har spørgsmål til fremgange, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Kender du nogen, som ville finde indlægget interessant? Del det!