Privatlivs- og cookiepolitik

Denne privatlivs- og cookiepolitik gælder for alle de produkter, tjenester og hjemmesider, der tilbydes af Onlime.dk og heraf "Tjenesten" Jotta AS (Jottacloud). Henvisninger til “vi”, “vores” og “os” refererer til Onlime.dk og Jotta, mens “du”, “din”, “kunde” og “bruger” refererer til kunden.

Onlime.dk og Tjenesten kan indeholde henvisninger til andre websider. Vi er ikke ansvarlige for hvordan andre websider håndterer persondata. Denne privatlivspolitik gælder udelukkende for brug af Onlime.dk og Tjenesten.

Personoplysninger registreres af den dataansvarlige for Onlime.dk:

Rauff & Ditlev I/S
Niels Juels Gade 9, 1. sal 6700 Esbjerg
CVR: 34633215
kundeservice@onlime.dk
+45 89 88 32 75

Personoplysninger registreres af den dataansvarlige for Tjenesten (Jottacloud)

Jotta AS
Øvre Slottsgate 5
0157 Oslo, Norge
Org nr: 992 603 615
support@Jottacloud.com
+47 21 04 29 00

Som operatør af vores Facebook side (Onlime.dk) er vi (Rauff & Ditlev I/S) og operatøren af det sociale netværk Facebook (Facebook Ireland Ltd.) fælles dataansvarlige i henhold til Art. 4, stk. 7, i databeskyttelsesforordningen (GDPR). De dataansvarlige (1. dataansvarlige: Facebook; 2. dataansvarlige: Rauff & Ditlev I/S) behandler personlige data, når du besøger vores Facebook side. Se vores fortrolighedserklæring ved brug af Facebook her: https://onlime.dk/privatlivspolitik-side/fortrolighedserklaering-facebook-side/

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websiden.

Information vi indsamler
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Information du giver os
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Adgangskoder opbevares krypteret i vores databaser og vi kan ikke aflæse dem. Vi har ej heller adgang til dine betalingsoplysniger. Hvis du har opgivet dit telefonnummer, accepterer du, at vi lejlighedsvis sender dig vigtig information omkring din konto eller Tjenesten.

Når du overfører filer til Tjenesten, vil du også automatisk sende oplysninger om fil-system, herunder navne på filer og mapper. Filer er krypteret med Secure Socket Layer (SSL) under overførsel.

Hvordan vi behandler dine personoplysninger
Information vi indsamler, benyttes primært til at sikre Tjenesten og Onlime.dk en høj kvalitet, og til at videreudvikle denne samt eventuelle nye produkter og tjenester.

Vi garanterer, at vi aldrig sælger eller markedsfører din e-mail adresse og andre personoplysninger til trejdeparter. Sådanne oplysninger kan dog videregives til tredjeparter, hvis du eks. deltager i en konkurrence eller på anden vis accepterer en sådan overførsel af data.

Til at yde teknisk support vil vi kunne se metadata om dit filsystem og dine enheder (fil-navn, størrelse etc.) men vi vil aldrig åbne og læse indholdet af dine filer.

Overførsel af persondata til tredjeparter
Oplysninger om din brug af Onlime.dk, sider du besøger, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives i nogle tilfælde til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt, og kun når du har givet dit eksplicitte samtykke hertil.

Tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, og hvor der er indgået databehandleraftaler.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes primært til markedsføring, udvikling og drift af Onlime.dk og Tjenesten. Sekundære formål indbefatter annoncering.

Børn under 13 år
Børn under 13 år har ikke tilladelse at tilmelde sig Tjenesten. Vi  indsamler eller efterspørger ikke bevidst personoplysninger på personer under 13 år eller tillader sådanne personer at registrere sig.

Sikkerhed
Dine personoplysninger er dine, og vi behandler dem med største omhu. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Når du besøger Onlime.dk og tilgår Tjenesten (enten via webside, mobilapp eller app på Windows/Mac etc.) sendes alt trafik i krypteret form.

Da vi anser ikke e-mail som en sikker form for kommunikation, efterspøger vi, at du ikke sender os følsomme personoplysninger via e-mail. Her henviser vi istedet til vores online-chat på Onlime.dk

Sletning af personoplysninger
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Hvis du lukker du din konto, vil din data og anden information slettes lige efter. Dog forbeholder Jotta sig ret til at opbevare din data og anden information i op til 90 dage i backup-databaser.

Oplysninger som navn, adresse og e-mail samt evt. bankoplysninger gemmes i 5 år iflg. bogføringsloven.

Perioden for opbevaring af personoplysninger indsamlet i form af cookies fremgår i afsnittet "Cookies" nedenfor.

Cookies

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan bede om at få dine data udleveret hvis dine personoplysninger behandles automatisk på grundlag af dit samtykke eller til opfyldelsen af vores kontraktlige forhold. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, og du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse omkring dette kan ske til: kundeservice@onlime.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Læs mere om vores sikkerhed.