Onlime + CyberNordic: Professionel cybersikkerhed til rigtige priser for SMV’er

Vær på forkant med IT-sikkerhedsprodukter, der mindsker risikoen for hackerangreb og omfanget af skaden på din virksomhed.

Onlime + CyberNordic: Professionel cybersikkerhed til rigtige priser for SMV’er
Image
Onlime
oktober 3, 2023

Hver 4. mindre virksomhed i Danmark oplevede et sikkerhedsbrud i 2022 – og kun 40% af virksomhederne har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau.

Men hvor begynder man? Hvad er vigtigst at sætte ind på? Hvad er nok?

Hos Onlime har vi teamet op med CyberNordic, for at hjælpe din virksomhed til få styr på cybersikkerheden med professionelle produkter, din virksomhed har råd til.

I oktober får du særlig rabat hos CyberNordic på cybersikkerhedsprodukter fra øverste hylde men til helt rigtige priser.: Monitoreret antivirus,  IT-Sikkerhedstjek, Penetration-test.

Hvad betyder det?

⚔️ Monitoreret antivirus fra 95 kr./md
Du får danske eksperter fra CyberNordic til at overvåge dine enheder 24/7 som proaktivt advarer og rådgiver dig om trusler.

🧐 IT-sikkerhedstjek fra 3600 kr.
Du får analyse, scoring og de væsentligste anbefalinger til forbedringer af IT-sikkerheden for netop din virksomhed.

🥷 Penetration-test fra 45.000 kr.
CyberNordics etiske hackere tester din virksomheds digitale forsvar og finder huller. CyberNordic kan også teste bygningers forsvar for skjulte indgange og sårbarheder.

Er det nødvendigt?

En god måde at forklare digital sikkerhed på, er evnen til at drive virksomhed i et fjendtligt miljø.

Det er altså kun et spørgsmål om tid, før din virksomhed bliver udsat for hackerangreb. Hvornår og omfanget har du og din virksomhed i høj grad indflydelse på.

Monitoreret antivirus, IT-sikkerhedstjek, evt. pen-test og en cloudbackup er alle tiltag, der hjælper betydeligt til et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau.

Fordelen ved de digitale sikkerhedsprodukter er også, at du kan bruge dem som dokumentation på, at du tager ansvar for sikkerheden over for f.eks. leverandører, kunder, dine ansatte og datatilsynet.

Hvorfor skal jeg vælge CyberNordic?

Vi anbefaler CyberNordic fordi de har specialiseret sig i at rådgive og tilbyde produkter i IT-sikkerhed til mindre og mellemstore virksomheder.

Produkterne og ydelserne kommer fra øverste, professionelle hylde men til priser og med en tilgang, der imødekommer danske SMV'er.

Læs mere om CyberNordic