Om Onlime.dk

Onlime.dk er en online backup og lagerpladstjeneste og blog med nyheder og vejledning om at sikre det digitale liv.

Onlime.dk blev stiftet i 2012 af Levi Rauff og Mathias Ditlev og var blandt de første i Danmark til at tilbyde ubegrænset plads i skyen med dansk support. Dette, samt stærk privatlivssikkerhed, gør Onlime.dk til et særligt alternativ til andre cloud-tjenester - især amerikanske.

onlime.dk - Levi Rauff

onlime.dk - Mathias

Levi Rauff             Mathias Ditlev

Vores vision

Onlime.dk vil være den fortrukne, lokale cloudtjeneste for privatpersoner og SMV'er i Danmark, der værdsætter datatik, grøn energi og personlig support på dansk.

Vores mission

Vi vil realisere vores vision, ved at levere en simpel og gennemskuelig abonnementsbaseret cloudtjeneste, der altid tager udgangspunkt i brugerens rettigheder og ve og vel.

Det betyder, vi ikke bruger dine data, eller viden om dig, til kommercielle formål - dermed bliver du ikke til et produkt, der tjener os.

Vores mission er at hjælpe alle brugere i mål med netop deres problemstillinger. Det gør vi via support på dansk, og via proaktiv hjælp og vejledning.

Åben!

Job hos Onlime

Vi søger en praktikant til begyndelse snarest muligt inden for:

  • Kundesupport/teknisk support 
  • Kommunikation – content management og arbejde i CMS
  • Webudvikling – front- og backend
  • Markedsføring – kampagner, affiliate, partneraftaler, B2B sales

Send os dit CV og skriv lidt om dig selv og hvorfor, du kunne tænkte dig at prøve kræfter hos Onlime.dk. Vi modtager altid gerne uopfordrede jobansøgninger.

Send til info@onlime.dk

Vi kommer stadig mere og mere på internettet og sådan påvirker den digitale udvikling os stødt fra dag til dag. Med dette bliver store dele af vores liv spejlet fra den fysiske verden til den digitale verden - og det kan der være mange betænkeligheder ved. At lægge filer online på en sikker måde giver dog nye muligheder, og mange byrder bliver taget fra vores skuldre. Sikkerhedskopiering af filer er en kedelig opgave, men den slutter med online backup. Foruden at give sindsro sætter det nemlig også vores digitale liv fri; det gør det nemt at dele filer med andre, og at redigere dem online. Over dem alle er dog visheden om, at hvor internet er, er vores filer også med.

Sikkerhed på internettet er dog ikke et problemfrit emne. Det har vi alle vidnet, specielt de senere år. Lande bekriger hinanden, hvor målet ikke er land men information. Internet-kriminelle har taget folks og virksomheders digitale liv som gidsel mod en løsesum. Derfor er det forståeligt, det kan virke ubetryggende at tage sine filer med online. Men fordelene overmander ulemperne mange gange. F.eks. i tilfælde af hackerangreb og virus vil de påvirkede filer hurtigt kunne gendannes. Og med synkronisering af filer til og fra skyen er filer nemt tilgængelige fra andre enheder. Traditionelle backup-metoder som backup til en ekstern harddisk, USB-stik eller andre fysiske medier kan stadig være en god ide, men de er ubekvemme og mindre sikre i forhold til at lagre filer online i skyen.

De primære fordele ved at opbevare filer i skyen er den automatiske sikkerhedskopiering og synkronisering af dine filer, som sker under fuld kryptering. Sikkerhed for vores personlige data, og det at skabe tryghed for den enkelte bruger, er vores mål. Læs mere om hvad vi konkret gør her.

Mange virksomheder bruger Onlime, der løser både sikkerhedsmæssige og funktionelle udfordringer, både til intern og ekstern brug. Se mere på vores erhvervsside her.

Hvorfor starte Onlime?

Onlime.dk blev grundlagt af Mathias og Levi i 2012 efter de begge oplevede sorgen over at miste uvurderlige billeder og dokumenter. Med en lyst til at iværksætte, så de to kammerater fra gymnasiet en mangel på et alternativ til især amerikanske cloud tjenester.

Derfor blev Onlime.dk til; ønsket om at tilbyde danskere en dataetisk, helhedsorienteret, lokal cloudtjeneste – og ikke blot et program – der på dansk hjælper alle brugere i mål med at sikre deres filer i skyen. 

 


vi høster ikke dine data og tjener penge på dem

Virksomhedsoplysninger

ONLIME.DK
Onlime ApS & Rauff & Ditlev I/S
Jernbanegade 75
5500 Middelfart
CVR: 34633215

For kundeservice:
kundeservice@onlime.dk
Gå til Hjælp & kontakt

For ikke-kunderelaterede henvendelser:
Info@onlime.dk
+45 65 74 78 31

Image

Vi hjælper forskere verden over med at forstå og kurere sygdomme, ved at hjælpe dem med at løse millioner af regnestykker.