Om Onlime

Vores historie, vision og mission

Siden 2012 har vi leveret sikkerhed og pålidelighed med vores cloud tjenesten til tusindvis af danskere. Læs mere om vores historie og vores ræssonement på denne side.

Kort om Onlime

Onlime er en online backup og lagerpladstjeneste og blog med nyheder og vejledning om at sikre det digitale liv.

Onlime tilbyder alle, men særligt privat personer og SMV'er i Danmark, en dataetisk, helhedsorienteret, lokal cloudtjeneste, der hjælper alle brugere i mål med at sikkerhedskopiere, synkronisere og dele filer i skyen. 

Onlime blev stiftet i 2012 af Levi Rauff og Mathias Ditlev og var blandt de første i Danmark til at tilbyde ubegrænset plads i skyen med dansk support.


Vores vision

Onlime vil være den fortrukne, lokale cloudtjeneste for privatpersoner og SMV'er i Danmark og på sigt Norden.

Vores mission

Vi vil realisere vores vision ved at levere en simpel og gennemskuelig abonnementsbaseret cloudtjeneste, der skiller sig ud fra konkurrenterne ved at praktisere sund dataetik, være baseret på udelukkende grøn energi og tilbyde effektiv, personlig kundesupport.

Vores værdier står i modsætning til mange – især amerikanske – tjenester. Vi baserer vores tjeneste og virksomhed på ikke at benytte brugerdata eller viden om brugerne til kommercielle formål. Dermed bliver brugere af Onlime aldrig til et produkt.

Vi anser dét at hjælpe alle brugere i mål med netop deres problemstillinger, som en af vores fornemmeste opgaver. Det gør vi via support på dansk og engelsk og via proaktiv hjælp og vejledning igennem hele brugerens rejse.

Image
Levi Rauff & Mathias Ditlev

Åben!

Job hos Onlime

Vi søger en praktikant til begyndelse snarest muligt inden for:

  • Kundesupport/teknisk support 
  • Kommunikation – content management og arbejde i CMS
  • Webudvikling – front- og backend
  • Markedsføring – kampagner, affiliate, partneraftaler, B2B sales

Send os dit CV og skriv lidt om dig selv og hvorfor, du kunne tænkte dig at prøve kræfter hos Onlime.dk. Vi modtager altid gerne uopfordrede jobansøgninger.

Send til info@onlime.dk

Vi kommer stadig mere og mere på internettet og sådan påvirker den digitale udvikling os stødt fra dag til dag. Med dette bliver store dele af vores liv spejlet fra den fysiske verden til den digitale verden - og det kan der være mange betænkeligheder ved. At lægge filer online på en sikker måde giver dog nye muligheder, og mange byrder bliver taget fra vores skuldre. Sikkerhedskopiering af filer er en kedelig opgave, men den slutter med online backup. Foruden at give sindsro sætter det nemlig også vores digitale liv fri; det gør det nemt at dele filer med andre, og at redigere dem online. Over dem alle er dog visheden om, at hvor internet er, er vores filer også med.

Sikkerhed på internettet er dog ikke et problemfrit emne. Det har vi alle vidnet, specielt de senere år. Lande bekriger hinanden, hvor målet ikke er land men information. Internet-kriminelle har taget folks og virksomheders digitale liv som gidsel mod en løsesum. Derfor er det forståeligt, det kan virke ubetryggende at tage sine filer med online. Men fordelene overmander ulemperne mange gange. F.eks. i tilfælde af hackerangreb og virus vil de påvirkede filer hurtigt kunne gendannes. Og med synkronisering af filer til og fra skyen er filer nemt tilgængelige fra andre enheder. Traditionelle backup-metoder som backup til en ekstern harddisk, USB-stik eller andre fysiske medier kan stadig være en god ide, men de er ubekvemme og mindre sikre i forhold til at lagre filer online i skyen.

De primære fordele ved at opbevare filer i skyen er den automatiske sikkerhedskopiering og synkronisering af dine filer, som sker under fuld kryptering. Sikkerhed for vores personlige data, og det at skabe tryghed for den enkelte bruger, er vores mål. Læs mere om hvad vi konkret gør her.

Mange virksomheder bruger Onlime, der løser både sikkerhedsmæssige og funktionelle udfordringer, både til intern og ekstern brug. Se mere på vores erhvervsside her.

Hvorfor startede Onlime?

Onlime.dk blev grundlagt af Mathias og Levi i 2012 efter de begge oplevede sorgen over at miste uvurderlige billeder og dokumenter. Med en lyst til at iværksætte, så de to kammerater fra gymnasiet en mangel på et alternativ til især amerikanske cloud tjenester.

Derfor blev Onlime.dk til; ønsket om at tilbyde danskere en dataetisk, helhedsorienteret, lokal cloudtjeneste – og ikke blot et program – der på dansk hjælper alle brugere i mål med at sikkerhedskopiere, synkronisere og dele deres filer i skyen. 

vi høster ikke dine data og tjener penge på dem

Virksomhedsoplysninger

Onlime.dk
Onlime ApS & Rauff & Ditlev I/S
Jernbanegade 57
5500 Middelfart
CVR: 34633215

For salg og andre henvendelser:
E-mail: info@onlime.dk
Telefon: +45 65 74 78 31