Om Onlime

ONLIME.DK er en online backup og lagerpladstjeneste og blog med nyheder og vejledning om det digitale liv.

ONLIME.DK blev stiftet i 2012 af Levi Rauff og Mathias Ditlev og var blandt de første i Danmark til at tilbyde ubegrænset plads i skyen med dansk support. Dette, samt stærk privatlivssikkerhed, gør ONLIME.DK til et særligt alternativ til andre cloud-tjenester - især amerikanske.

ONLIME.DK har som mål at levere en simpel og gennemskuelig tjeneste, der altid tager udgangspunkt i brugerens rettigheder og ve og vel. Derfor værner vi om hver brugers privatliv ved bl.a. ikke at tage ejerskab over filer og bruge dem, eller andre persondata, til at drive virksomhed eller at videregive.


onlime.dk - Levi Rauff

onlime.dk - Mathias

Levi Rauff             Mathias Ditlev
Stiftere af Onlime.dk


Vores vision

Rekord mange forbrugere og virksomheder begynder at benytte skyen og udnytter dens fordele som at sikre filer og gøre dem nemt tilgængelige fra flere enheder.

Desværre har mange brugere dårlige oplevelser, som bunder i alt fra en ustabil cloud-tjeneste, mange begrænsninger, til manglende eller dårlig kundeservice. Derfor er vores vision:

Vi vil være enhver danskers fortrukne valg både for private og små/mellemstore virksomheder, når det gælder sikkerhedskopiering og håndtering af filer i skyen.

Vores mission

Vi vil realisere vores vision i samarbejde med norske Jottacloud og ud fra følgende punkter:

  • Personlig vejledning og tilstedeværelse
  • Let forståelig og værdifuld indhold til oplysning og hjælp for brugeren
  • Så få teknikaliteter og begrænsninger som muligt
  • Garanteret privatlivssikkerhed og stærk sikkerhed af den opbevarede data

ONLIME.DK
Rauff & Ditlev I/S
Jernbanegade 75
5500 Middelfart
CVR: 34633215

For kundeservice:
kundeservice@onlime.dk
Gå til Hjælp & kontakt

For ikke-kunderelaterede henvendelser:
Info@onlime.dk
+45 65 74 78 31

onlime er emaerket

onlime er emaerket CO2 neutralt website

Image

Vi hjælper forskere verden over med at forstå og kurere sygdomme, ved at hjælpe dem med at løse millioner af regnestykker.

Åben!

Job hos Onlime

Vi søger en praktikant til kunde/teknisk support med begyndelse snarest mulig. Send os dit CV og skriv lidt om dig selv og hvorfor, du kunne tænkte dig at prøve kræfter hos Onlime.dk. Send til info@onlime.dk


Hvorfor?

Vi kommer stadig mere og mere på internettet og sådan påvirker den digitale udvikling os stødt fra dag til dag. Med dette bliver store dele af vores liv spejlet fra den fysiske verden til den digitale verden - og det kan der være mange betænkeligheder ved. At lægge filer online på en sikker måde giver dog nye muligheder, og mange byrder bliver taget fra vores skuldre. Sikkerhedskopiering af filer er en kedelig opgave, men den slutter med online backup. Foruden at give sindsro sætter det nemlig også vores digitale liv fri; det gør det nemt at dele filer med andre, og at redigere dem online. Over dem alle er dog visheden om, at hvor internet er, er vores filer også med.

Sikkerhed på internettet er dog ikke et problemfrit emne. Det har vi alle vidnet, specielt de senere år. Lande bekriger hinanden, hvor målet ikke er land men information. Internet-kriminelle har taget folks og virksomheders digitale liv som gidsel mod en løsesum. Derfor er det forståeligt, det kan virke ubetryggende at tage sine filer med online. Men fordelene overmander ulemperne mange gange. F.eks. i tilfælde af hackerangreb og virus vil de påvirkede filer hurtigt kunne gendannes. Og med synkronisering af filer til og fra skyen er filer nemt tilgængelige fra andre enheder. Traditionelle backup-metoder som backup til en ekstern harddisk, USB-stik eller andre fysiske medier kan stadig være en god ide, men de er ubekvemme og mindre sikre i forhold til at lagre filer online i skyen.

De primære fordele ved at opbevare filer i skyen er den automatiske sikkerhedskopiering og synkronisering af dine filer, som sker under fuld kryptering. Sikkerhed for vores personlige data, og det at skabe tryghed for den enkelte bruger, er vores mål. Læs mere om hvad vi konkret gør her.

Mange virksomheder bruger Onlime, der løser både sikkerhedsmæssige og funktionelle udfordringer, både til intern og ekstern brug. Se mere på vores erhvervsside her.