Sådan laver du backup af din iPhone

Mathias DitlevGuides, Mobil

backup iphone er nemt og hurtigt

Har du en iPhone eller en iPad, så har du helt sikkert også taget en masse dejlige billeder og mindeværdige videoer. Vi elsker at tage billeder og filme gode stunder, så vi senere kan kigge tilbage på de gode minder. Men de fleste er også ræd for at miste deres billeder og videoer, hvis telefonen svigter, ryger i vaskemaskinen eller noget tredje ubelejligt.

Det er det, vi vil hjælpe dig med i dette blogindlæg. Vi hjælper dig med, hvordan du laver en sikkerhedskopi af din iPhone eller iPad.


Guide: Backup af iPhone & iPad


Image

1 Download Jottacloud appen: Appen viser alle dine billeder og videoer, som du har overført til Jottacloud, og sorterer dem i én smart tidslinje. Få automatisk backup af billeder og videoer fra din telefon eller tablet, og frigør evt. plads bagefter, ved at slette originalen fra din enhed!  iPhone/iPad | Android


Godt at vide: Når du tager backup af din iPhone / iPad hos os, så kan du efterfølgende slette billederne og videoerne på din telefon. De vil ligge i skyen permanent, når først de er blevet uploadet.

Image
Image

2Tag backup af iPhone og iPad. Når du har downloadet og installeret appen på din iPhone eller iPad, er du klar til at tage backup af dine billeder og videoer.
– Åbn appen, giv tilladelser og klik på ‘Aktiver automatisk sikkerhedskopiering’.


Godt at vide: Du kan vælge, om du udelukkende vil uploade billeder og videoer vha. WI-FI eller også vil benytte mobil data. Hvis du aktiverer upload over mobildata, skal du være opmærksom på, at upload af billeder og videoer kan bruge en hel del af din månedlige datakvote.

Image
Image

3 Spar plads på din iPhone og iPad.
Når du har uploadet alle dine billeder og videoer kan du, hvis du vil, slette dem og på den måde spare plads på din iPhone eller iPad. Det er super smart, og vi er sikre på, at det er en mulighed, som mange vil kunne drage fordel af.

Læs mere: Sådan gør du præcist for at frigøre plads på din iPhone og iPad.

Udover backup af iPhone og iPad, så kan appen også vise dig dine filer og mapper, som du har taget backup af fra dine computere og andre enheder. Du kan se billeder, dokumenter mm. og dele dem direkte via et link.

Vi håber, at du kommer rigtig godt i gang med backup af din iPhone eller iPad. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du meget velkommen til at kontakte os.

Image
 

Fordele: 4 stærke fordele ved backup hos Onlime

Der er flere fordele, som du kan drage fordel af, når du skal tage backup af din iPhone eller iPad hos Onlime. Vi er klar over, at der er stor konkurrence fra Apple selv med deres iCloud, men vi er overbeviste om, at fordele hos os vil få dig til at overveje en ekstra gang hvor du vil placere din backup af din iPhone / iPad 🙂

[cs_eacs_post_carousel post_type=”post” max_post_count=”1″ show_excerpt=”false” excerpt_length=”20″ hide_featured_image=”false” hide_post_meta=”false” meta_position=”entry-footer” category=”icloud” max_visible_items=”2″ max_visible_items_tablet=”2″ max_visible_items_mobile=”1″ auto_play=”true” autoplay_delay=”5000″ transition_speed=”500″ loop=”true” centered_slides=”false” draggable=”false” auto_height=”false” space_between=”10″ arrow_nav_color=”#ccc” bullet_nav_color=”#ccc” active_bullet_nav_color=”#333″ add_border=”true” post_border_width=”1″ post_border_color=”rgba(0, 0, 0, 0.1)” dot_nav=”true” arrow_nav=”true” pagination_position=”normal” post_title_font_size=”18″ post_background_color=”#fff” thumbnail_overlay_color=”rgba(0,0,0, .5)” post_title_color=”#303133″ post_title_hover_color=”#ff2a13″ post_excerpt_color=”#7a7a7a” post_alignment=”eacs-post-align-default” post_icon_type=”long-arrow-right” slide_to_scroll=”1″ slide_nav_color=”#fff” slide_nav_bg_color=”#333″ pagination_type=”none”]

#1 – Placering af datacenter i Norge

Modsat Apples egne datacentre, som er placeret i USA, er vores placeret hos Jottacloud i Oslo. Det afføder nogle klare fordele, som ikke er til at overse: Hurtigere upload hastighed, Verdens bedste privatlivspolitik og datacentre drevet af 100% grønenergi.

  • Hurtigere upload hastighed

    Udnyt dit fiberbredbånd hos Onlime med hurtige upload hastigheder til skyen.

  • Verdens bedste privatlivspolitik

    Intet slår Norge, når det kommer til spørgsmålet om beskyttelsen af din data og privatliv.

  • Datacentre drevet af 100% grønenergi.

    Vores datacentre bliver drevet af 100% naturenergi hovedsageligt baseret på vandkraft. Læs mere.

#2 – Verdens bedste privatlivspolitik

verdens bedste privatlivspolitik

Når dine data er placeret i Norge, så er de underlagt norsk lovgivning, som er en af de strengeste i verden hvad angår beskyttelsen af kunders privatliv og data som er placeret i skyen. Der er ingen myndighed som umiddelbart kan få adgang til dine data medmindre, at de kan fremvise en dommerkendelse fra en norsk domstol.

Dette er en meget stor fordel i forhold til data placeret i USA, hvor lovgivningen er meget lempelig. De amerikanske myndigheder har snablen dybt inde i mange af de store tjenester så som Apple, Google og Amazin, og det giver ikke kun et brist i forholdet til den enkelte tjeneste men også i forholdet mellem borger og regering.

Læs mere: Vores sikkerhed og privatlivspolitik.

#3 – Hurtigere upload hastigheder

Vi har geografien med os og derfor kan vi tilbyde hurtigere upload hastigheder, når du skal tage backup af dine iPhone. Det vil du især kunne mærke, hvis du er bruger af enten 4G mobilt netværk eller fiberbredbånd via Wifi.

Vi begrænser ikke hvor hurtigt, at du kan uploade dine data. Du har også mulighed for at tilkøbe ubegrænset plads, så du heller ikke skal spekulere på dit forbrug.

Test din hastighed til vores servere her.

#4 – Ubegrænset plads

ubegrænset plads

Du løber aldrig tør for plads, hvis du har din backup hos os. For kun 770 kr. om året kan du tilkøbe ubegrænset plads til din konto. Så har ikke bare plads til alle dine billeder og videoer fra din telefon men også alt andet data, som du måtte have på f.eks. din computer.

Læs mere: Hvad betyder ubegrænset hos Onlime?


Backup af Android?

backup af android

Har du et Android smartphone kan du selvfølgelig også tage backup af den. Læs meget mere om backup af Android her.