Sådan laver du backup af din iPhone

Mathias DitlevGuides

Featured Video Play Icon

Backup af Android? Læs vores blogindlæg her.

backup iphone er nemt og hurtigt

Har du en iPhone eller en iPad, så har du helt sikkert også taget en masse dejlige billeder og mindeværdige videoer. Vi elsker at tage billeder og filme gode stunder, så vi senere kan kigge tilbage på de gode minder. Men de fleste er også ræd for at miste deres billeder og videoer, hvis telefonen svigter, ryger i vaskemaskinen eller noget uheldigt tredje.

Det er det, vi vil hjælpe dig med i dagens blogindlæg. Vi hjælper dig med, hvordan du laver en sikkerhedskopi af din iPhone eller iPad.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Onlime, så er det nu, at du skal klikke over på denne side, hvor du kan oprette en gratis konto med 5GB. Det vil passe til de flestes behov. Hvis det ikke er nok, kan du når tiden er til det, opgradere til ubegrænset plads for 649 kr./år.

1-2-3 guide

Sådan tager du backup af iPhone / iPad


Godt at vide: Når du tager backup af din iPhone / iPad hos os, så kan du efterfølgende slette billederne og videoerne på din telefon. De vil ligge i skyen permanent, når først de er blevet uploadet.

1. Download Jottacloud til din iPhone / iPad

Du skal starte med at downloade og installere Jottacloud appen til din iPhone eller iPad. Du kan finde appen i App Store, som du kender det, når du henter en ny app. Hent appen direkte her.

2. Backup iPhone eller iPad.

Når du har downloadet og installeret appen på din iPhone eller iPad, er du klar til at tage backup af dine billeder og videoer.

– Åbn appen og du er i gang.

backup iphone

Godt at vide: Som du kan se på billedet til højre, kan du vælge kun at upload dine filer, når du kun er tilsluttet er WiFi. Dette er nok den mest relevante indstilling for de fleste.

Hvis du aktiverer upload over mobildata, skal du være opmærksom på, at upload af billeder og videoer kan spise en hel del af din månedlige datakvote.

Se en demonstration af appen i videoen herunder.

3. Spar plads og se dine backups

Når du har uploadet alle dine billeder og videoer kan du, hvis du vil, slette dem og på den måde spare plads på din iPhone eller iPad. Det er super smart, og vi er sikre på, at det er en mulighed, som mange vil kunne drage fordel af.

Udover backup af iphone og ipad, så kan appen også vise dig dine filer og mapper, som du har taget backup af fra dine computere og andre enheder. Du kan se billeder, dokumenter mm. og dele dem direkte via et link.

Vi håber, at du kommer rigtig godt i gang med backup af din iPhone eller iPad. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du meget velkommen til at kontakte os.

Backup iPhone hos Onlime – Fordele

Der er flere fordele, som du kan drage fordel af, når du skal tage backup af din iPhone eller iPad hos Onlime. Vi er klar over, at der er stor konkurrence fra Apple selv med deres iCloud, men vi er overbeviste om, at fordele hos os vil få dig til at overveje en ekstra gang hvor du vil placere din backup af din iPhone / iPad 🙂

servere i norge

Fordel nummer 1 – Placering af datacenter i Norge

Modsat Apples egne datacentre, som er placeret i USA, er vores placeret hos Jottacloud i Oslo. Det afføder nogle klare fordele, som ikke er til at overse: Hurtigere upload hastighed, Verdens bedste privatlivspolitik og datacentre drevet af 100% grønenergi.

verdens bedste privatlivspolitik

Fordel nummer 2 – Verdens bedste privatlivspolitik

Når dine data er placeret i Norge, så er de underlagt norsk lovgivning, som er en af de strengeste i verden hvad angår beskyttelsen af kunders privatliv og data som er placeret i skyen. Der er ingen myndighed som umiddelbart kan få adgang til dine data medmindre, at de kan fremvise en dommerkendelse fra en norsk domstol.

Dette er en meget stor fordel i forhold til data placeret i USA, hvor lovgivningen er meget lempelig. De amerikanske myndigheder har snablen dybt inde i mange af de store tjenester så som Apple, Google og Amazin, og det giver ikke kun et brist i forholdet til den enkelte tjeneste men også i forholdet mellem borger og regering.

> Læs mere om sikkerhed og privatlivspolitik.

Fordel nummer 3 – Hurtigere upload hastigheder

Vi har geografien med os og derfor kan vi tilbyde hurtigere upload hastigheder, når du skal tage backup af dine iPhone. Det vil du især kunne mærke, hvis du er bruger af enten 4G mobilt netværk eller fiberbredbånd via Wifi.

Vi begrænser ikke hvor hurtigt, at du kan uploade dine data. Du har også mulighed for at tilkøbe ubegrænset plads, så du heller ikke skal spekulere på dit forbrug.

Fordel nummer 4 – Ubegrænset plads

Du løber aldrig tør for plads, hvis du har din backup hos os. For kun 649 kr. om året kan du tilkøbe ubegrænset plads til din konto. Så har ikke bare plads til alle dine billeder og videoer fra din telefon men også alt andet data, som du måtte have på f.eks. din computer.

> Læs mere om ubegrænset.

Del indlægget med en ven