Automatisk backup, synkronisering og arkivering

Mange muligheder med Onlime

Automatisk backup

Automatisk backup betyder, at du kan sikre dine filer og mapper på dine computere, mobiler og tablets uden at skulle røre en finger.

Hver gang du laver en ny mappe eller en ny fil, bliver der taget backup.

Synkronisering

Udover automatisk backup, har du adgang til en speciel mappe - synkroniseringsmappen.

Alle filer og mapper, som du lægger i denne mappe bliver spejlet over på andre computere, som du også har installeret Jottacloud på.

Arkiv

Du kan arkivere dine filer og mapper, som du har backup af, og derved opbevare dem permanent i skyen.

På denne både kan du sikre f.eks. dine færdige projekter til evig tid og samtidig spare plads på computeren.

Backup

Backup er et must-have, når du har en computer

Backup betyder at have en nødløsning eller redningsplan. Vi bruger computere til næsten alt, hvad enten de står på bordet, eller ligger i lommen. Derfor havner der også mange vigtige ting på dem, som minder med børnene eller vigtigt arbejde.

Nødløsningen for ikke at miste disse, er at tage sikkerhedskopier; forsvinder de ét sted, kan de stadig findes et andet.

backup
Image

Synkronisering

Dine filer på alle dine enheder

Arbejder du eksempelvis med et tekstdokument på én computer, er det smart at kunne åbne filen på en anden computer, og arbejde videre. Dette sørger synkroniseringsmappen for.

Filer, du overfører til mappen, bliver automatisk overført til andre computere, iPhone og Android mobilenheder.

Funktionen bruges også hvis du deler mapper med andre. Her kan både du, og dem du deler med, lægge filer i samme mappe - indholdet overføres automatisk, uden du skal downloade og uploade manuelt.

Ubegrænset plads

Ingen begrænsning for hvor meget, du kan arkivere

Vælger du vores betalingsløsning kan du komme til at råde over en ubegrænset mængde plads i skyen. Det betyder, at du kan have backup og arkiveret filer fra alle dine computere, mobiler og tablets.

Det giver frihed ikke at skulle spekulere på hvor meget plads, man nu har tilbage på sin computer.

ubegrænset plads
privatlivspolitik

Verdens bedste privatlivspolitik

Hos os er dine data i sikre hænder

Dine filer skal være sikret mod uvedkommende, som ønsker at tilgå dine data mod din vilje. Da det kan være svært at gennemskue skyen helt og holdent, er det derfor vigtigt at tænke på placeringen af de datacentre, hvor dine data bliver opbevaret.

Et af de bedste steder i verden er Norge, da landet har en af verdens strammeste lovgivninger for beskyttelse af kunders data i skyen. Der er f.eks. ingen myndigheder, som vil kunne tilgå dine data medmindre, at de har en dommerkendelse fra en norsk domstol.

Langt de fleste cloud tjenester er desværre placeret i USA - her er lovgivningen meget lempelig. Derfor skal du tænke dig om, hvor du vil placere dine data.