Apple TV + Jottacloud Photos

Mathias DitlevGuides, Photos, Viden

Apple tv og jottacloud photos

NYT!Har du et Apple TV, kan du nu nyde dine billeder i skyen direkte på den store skærm ved hjælp af den nye Jottacloud Photos app til Apple TV. Den gør det både nemt og intuitivt at se dine billeder og videoer i stort format og afspille dem i et diasshow, så alle kan være med til at nyde dem på skærmen.

Har du en konto hos os, har du automatisk og gratis adgang til denne app. Det er nemt at komme i gang, og i dette blogindlæg vil vi vise hvordan.

Opsætning af Jottacloud Photos på Apple TV

Kom godt i gang med Jottacloud Photos på dit Apple TV.


1Start med at søge efter ‘Jottacloud Photos‘ i App Store på dit Apple TV. Det tager kun et øjeblik at hente og installere appen, så det herefter ligger i listen over installerede apps på dit Apple TV.


2Åbn Jottacloud Photos appen og log ind med din e-mail og adgangskode. Der vises nu en kode på 4 tegn, som du skal bruge lige om lidt.


3Gå til jottacloud.com/appletv på enten en computer eller en telefon for at bekræfte dit Apple TV med koden på 4 tegn, som vises på dit TV-skærm.

Tillykke! Du kan nu nyde dine billeder i Jottacloud Photos på din TV-skærm. Har du brug for yderligere introduktion til appen, fortsætter guiden herunder med tips og tricks.

Sådan bruger du Jottacloud Photos på dit Apple TV

Du har med Jottaclouds Photos mulighed for at nyde dine billeder og videoer på den store skærm via dit Apple TV. Alle dine billeder og videoer vil blive vist i én lang sammenhængende tidslinje, som du kender det fra Jottacloud Photos på din computer og mobiltelefon.

Har du endnu ikke hentet Jottacloud Photos til din telefon? Hent appen her.

Navigation

Du kan navigere rundt i dine billeder med din Apple TV fjernbetjening, som du kender det med andre apps. Har du 4. generation af Apple TV, kan du bruge forskellige bevægelser for at komme rundt. Se nedenstående billede.

Apple TV fjernbetjening

Albums

Har du inddelt dine billeder i albums eller har en anden person delt et album med dig, kan du se dem under menu-punktet ‘Album‘.

Diasshow

Vil du gerne have, at dine billeder bliver vist automatisk i et slideshow skal du bare markere et billede og klikke play-knappen på fjernbetjeningen.

diasshow af dine billeder

Har du et Apple TV, kan du få rigtig meget glæde ud af at se dine billeder på den store skærm. Appen er forholdsvis ny og bliver løbende opdatering – det samme gælder for denne guide.